TAHNIAH!

ESOK! Bermulanya program 3-Hari anda bersama kami ke Virtual Online Bina Bisnes Berjaya pada 30 Jan – 1 Feb 2021 (Sabtu – Isnin). Jangan lupa set reminder anda supaya tak terlepas dengan program yang kami nak berikan kepada anda ini.

Platform akan dibuka seawal jam 8.00 Pagi dan kelas akan bermula pada jam 9.00 pagi. Jangan lupa sertai Sesi Percubaan Teknikal yang akan bermula jam 7.00 malam – 10.00 malam ini (29 Jan 2021) sebagai persediaan anda ke program Bina Bisnes Berjaya esok.

Langkah Seterusnya:

PENTING! Bagi yang dah buat pengesahan ke Bina Bisnes Berjaya 2021, anda boleh semak email yang bertajuk “AKSES KE VIRTUAL ONLINE BINA BISNES BERJAYA 2021 (30 JANUARI – 1 FEBRUARI 2021, SABTU-ISNIN)”.

Jika anda belum buat pengesahan kehadiran, anda klik link Self Check-In yang telah kami berikan di bawah untuk dapatkan link zoom dan muat turun Pra Pakej anda sebelum ke Virtual Online Bina Bisnes Berjaya

BONUS UNTUK PENDAFTAR UTAMA!

Anda juga layak untuk dapatkan Tiket Percuma 1+2 Ke Virtual Online Bina Bisnes Berjaya dan 2 hari Akses Eksklusif ke Workshop Kuasai Social Media 2021, sekiranya anda mendaftar ke Virtual Online Bina Bisnes Berjaya sekarang. Lengkapkan Maklumat pendaftaran 1+2 melalui link di bawah:

Anda juga boleh menyertai  Facebook Group Bina Bisnes Berjaya dan Telegram Official Azizan  Osman untuk dapatkan info terkini serta perkongsian ilmu & learning point dari peserta lain sepanjang Virtual Online Bina Bisnes Berjaya berlangsung,