fbpx

Perhatian: Pemilik Bisnes & Usahawan Yang Ingin Mengorak Langkah Yang Tepat Menuju Kejayaan Dalam Perniagaan, Ketika Ini!

Ketika ini adalah era usahawan mendapat penjelasan yang tepat dalam membuat keputusan sekali gus membawa anda kepada kejayaan yang lebih besar dalam bisnes.

Akhirnya! Ini “Proven Formula” dalam membina Bisnes Berjaya dan strategi bisnes yang telah berjaya melahirkan puluhan ribu usahawan jutawan. Ada yang bermula dari kosong sehingga bergelar jutawan industri. Impian anda untuk mempunyai kebebasan kewangan, masa dan pilihan akan tercapai seperti mana yang anda layak!

Dari Meja Datuk Wira Dr Azizan Osman
Shah Alam, Selangor
26/07/2022

Rakan usahawan yang dikasihi,
Saya menulis untuk berkongsi beberapa berita hebat, di mana anda tidak perlu mempelajari sesuatu dengan cara yang sukar. Anda tidak perlu bermula daripada kosong.

Tahukah anda, dengan menjadi jelas tentang hala tuju perniagaan dan cara mencapainya, kejayaan pasti mampu dimiliki.

Menurut Dun & Bradstreet, 90% daripada kegagalan perniagaan adalah akibat kekurangan pengetahuan dan kemahiran pemilik perniagaan.

Sebaliknya, 90% perniagaan yang dimulakan oleh individu yang mempunyai pengetahuan dan kemahiran akhirnya berjaya.

Kejayaan tak perlu ditunggu, anda boleh dapatkannya SEKARANG!

Adakah anda mempunyai ciri-ciri seperti ini?

 • Mempunyai keazaman, rajin dan bersedia untuk belajar?
 • Mempunyai niat yang baik untuk berjaya dalam perniagaan anda tetapi tidak mempunyai rancangan yang jelas tentang cara merealisasikannya.
 • Seorang individu yang tidak kisah bekerja keras tetapi SUKA untuk mempercepatkan kejayaan.
 • Anda mengenali bangsa usahawan berjaya dan mahu belajar daripada mereka serta mengelak kesilapan yang sama.
 • Anda mempunyai idea perniagaan yang hebat tetapi tidak pasti cara mengubahnya menjadi entiti  bisnes yang maju dan menguntungkan.

Menthor Usahawan & Pakar Pemasaran No.1 Asia, Datuk Wira Dr. Azizan Osman seorang individu diiktiraf sebagai jurulatih bertaraf dunia oleh International Coach Guild (ICG) dalam bidang perniagaan, pemasaran, kepimpinan dan penguasaan potensi diri.

Sejak 2008, figura hebat ini telah membantu lebih daripada 1.5 juta peserta menerusi program yang dianjurkan secara langsung melalui syarikat yang diterajui beliau sebagai Pengasas dan Pengerusi RichWorks International.

Seramai 1,885 usahawan di bawah bimbingan Datuk Wira Dr. Azizan Osman berjaya merekodkan jualan terkumpul sebanyak RM3.7 bilion sepanjang tempoh 2021.

Matlamat beliau adalah untuk membantu usahawan mencapai matlamat peribadi dan perniagaan dengan lebih pantas dan mudah daripada yang dibayangkan.

Bukan salah anda, sekiranya tidak tahu macam mana nak jadikan idea dan kerja keras sebagai bisnes yang memberikan nilai kepada pelanggan-pelanggan di samping memperolehi kehidupan yang lebih baik.

Kejayaan adalah kompleks. Bisnes yang berjaya mengandungi pelbagai aspek dengan kelemahan dalam satu aspek itu akan membuatkan tidak mencapai sasaran ditetapkan sebelum ini.

Bahkan, selalunya buku mengenai membina bisnes dan kursus-kursus yang mengajar kemahiran fokus kepada hanya satu aspek saja.

Seperti saya sebutkan berita gembira sebelum ini, anda tidak perlu belajar dengan cara yang sukar.

Sebab itu, saya di sini nak tunjukkan bagaimana anda boleh melancarkan bisnes yang berjaya meskipun baharu berbisnes.

Kejayaan merupakan hasil daripada tindakan yang dilakukan seperti orang berjaya dengan berterusan hingga mencapai result disasarkan.

Kebiasaannya, orang akan mengikuti dan mendampingi mereka yang genius atau pakar dengan melakukan tindakan daripada perkongsian mereka. Ia merupakan rules cause and effect (sebab dan kesan).

Memperkenalkan

Panduan anda untuk memperkukuhkan bisnes meskipun ketika pelbagai cabaran dan krisis ekonomi dengan lebih cepat di luar jangkaan anda.

Apakah yang anda akan pelajari dalam 10X Bina Bisnes Berjaya?

 • Beberapa pelajaran penting dalam perniagaan, mengandungi idea, strategi dan teknik yang berkesan untuk anda gunakan secara terus memastikan bukan saja bisnes mampu bertahan malah berkembang dan mencapai matlamat anda.
 • Program 3 hari ini akan memberikan anda kejelasan dan keyakinan dalam menjalankan bisnes ketika krisis.

Dalam program 10X Bina Bisnes Berjaya, saya akan berikan anda ilmu dan strategi penting untuk berdepan tempoh mencabar ini bagi bangsa usahawan mampu membina bisnes yang berjaya.

Saya sangat teruja dalam program 10X Bina Bisnes Berjaya dan memerlukan maklum balas anda sebagai seorang usahawan mengenai program ini yang dapat membantu bisnes anda dalam keadaan ekonomi masa ini.

Jadi saya buat keputusan untuk tawarkan pra-pendaftaran program ini kepada 1,000 usahawan pertama secara percuma yang komited untuk membina perniagaan mereka. Nak tahu kenapa?

Sebabnya, saya tahu apa yang membuatkan sesebuah bisnes lebih berjaya berbanding yang lain.

Antara kunci membina bisnes yang berjaya dengan strategi betul bagi meningkatkan jualan, aliran tunai, tingkatkan keuntungan dan mengurangkan kos dan idea mudah diguna pakai.

Khas buat anda, saya akan kongsikan strategi dan teknik itu dalam 10X Bina Bisnes Berjaya yang dibawakan khas untuk anda agar lebih bersedia serta mampu saja bertahan malah grow ketika banyak bisnes terkesan hingga ada yang tersungkur.

Dalam program ini, anda akan pelajari 9 perkara penting dalam bisnes:

 

 1. Kunci kejayaan keusahawanan
  Kebanyakan peniaga terus ‘terjun’ ke dalam bisnes dan belajar dari situ dengan kos sangat ‘mahal’ daripada segi masa dan wang ringgit. Bagaimanapun, dalam program yang ditaja RichWorks ini, anda akan pelajari perkara-perkara penting bagi seseorang usahawan untuk berjaya meskipun dalam keadaan mencabar ketika ini.
 2. Pengalaman pelanggan terbaik
  Ingat, anda perlu ketahui dari sudut marketing hingga selepas jualan, macam mana cara anda boleh menyampaikan dengan pengalaman pelanggan yang terbaik.
 3. Pemasaran, jualan dan khidmat pelanggan
  Adakah anda tahu? Apabila anda menceburi bisnes, ia bermaksud anda berada di dalam bidang khidmat pelanggan tidak kira apa yang anda lakukan. Ingat, tujuan bisnes adalah untuk mendapatkan dan mengekalkan pelanggan dengan menyelesaikan masalah mereka. Apabila adanya proses pemasaran, jualan dan khidmat pelanggan yang cekap, anda seperti membina pelanggan jangka panjang yang menyokong dan akan membeli berulang-kali.
 4. Memenangi hati dan pemikiran pelanggan
  Pelanggan akan lebih mudah untuk membeli dengan lebih kerap malah mengesyorkan produk atau servis anda kepada rakan-rakan apabila dapat memenangi hati dan pemikiran mereka. Berita gembira, anda sendiri mempunyai kuasa untuk memenangi hati dan pemikiran mereka. Saya akan tunjukan anda bagaimana untuk membezakan anda dengan pesaing lain di samping menambah baik kehidupan pelanggan.
 5. Tingkatkan jualan ke tahap lebih tinggi
  Anda harus menjadi pakar dalam jualan kerana jualan akan berkait dengan segala perkara dilakukan dalam bisnes. Saya akan memberikan tip dan teknik yang terbaik untuk anda menjadi cekap dan pakar dalam jualan pada tempoh ini.
 6. Membiayai perniagaan anda
  Mendapatkan ‘duit’ secara berterusan merupakan kunci kepada keusahawanan. Justeru itu sangat penting membuat pelan bisnes sebelum mendapatkan wang sangat penting.

 7. Semua bisnes melibatkan manusia
  Orang yang anda temui menentukan kejayaan anda lebih daripada faktor lain. Bila anda ada kemahiran dan keupayaan networking yang cemerlang akan tingkatkan peluang kejayaan. Anda akan pelajari bagaimana nak buat networking dengan berkesan supaya dapat sokongan yang kukuh dalam perniagaan.
 8. Meningkatkan Produktiviti Peribadi
  Pengurusan masa amat penting dalam kejayaan bisnes dan kehidupan peribadi. Pengurusan masa sebenarnya merupakan pengurusan kehidupan anda yang mana ia merupakan kunci asas untuk menjadi berjaya dalam bisnes yang menyokong kepada gaya kehidupan.
 9. Mengimbangi kerja & kehidupan peribadi
  Apabila anda jelas dan faham tentang keuntungan yang diinginkan, anda boleh lihat syarikat atau usahawan di sekeliling yang mencapai keuntungan seperti diimpikan.

Secara khusus program 10X Bina Bisnes Berjaya akan meliputi:

 • Langkah merancang dan mencapai matlamat anda. Ini merupakan salah satu teknik penting dalam keusahawanan.

 • Keperluan untuk berjaya dalam bisnes

 • Perkara yang anda perlu faham untuk mulakan bisnes, jika tidak ia akan merugikan anda beribu ringgit dan juga masa.

 • Pemikiran yang betul dalam berbisnes adalah dengan meningkatkan kelajuan bagi mencapai sasaran-sasaran.

 • Cara terbaik untuk meramal masa depan bisnes anda. Belajar cara ini anda dapat melonjakkan pendapatan dan pencapaian.

 • Panduan untuk memastikan anda mempunyai kelebihan kompetatif.

 • Perkara yang anda perlu lakukan apabila mengharapkan prestasi pekerja tinggi.

 • Kenapa anda menjual, tidak kira apa yang anda lakukan untuk hidup.

 • Pelbagai aspek perkhidmatan pelanggan. Ia tidak akan berakhir bila anda fikirkan ia sudah pun berakhir.

 • Aset yang paling berharga (mungkin bukan seperti yang anda fikirkan)

 • Sikap dan kualiti yang dimiliki oleh eksekutif jualan tertinggi untuk dipelajari

 • Sumber paling berharga yang anda miliki akan menentukan kualiti hidup

 • Kunci untuk menarik perhatian orang (anda pasti menyukainya!)

 • Tip mudah dan cepat untuk tingkatkan produktiviti

Akhir sekali, program 10X Bina Bisnes Berjaya penuh dengan nilai untuk anda berbisnes dalam tempoh krisis & mencabar ini.

28 – 30 OKTOBER 2022
SETIA CITY CONVENTION CENTRE
SETIA ALAM

Saya tahu, sekarang mesti anda terfikir berapa harga program ini kan?

Nilai program ini sebenarnya lebih RM10,997, tapi kami sedar dengan situasi dan cabaran dihadapi ramai usahawan di luar sana ketika ini.

Sehubungan itu, kami adakan 10X Bina Bisnes Berjaya yang ditaja RichWorks sepenuhnya dalam usaha kami menyokong bangsa usahawan untuk tempuhi tempoh sukar ini.

Jangan terlepas, jadi 1,000 usahawan terawal untuk mendapatkan tawaran dan tempat bila mana ia dilancarkan tidak lama lagi.

Umpama jauhari mengenal manikam, anda akan mengetahui nilai sebenar program ini walaupun ianya secara PERCUMA kepada anda.

Saya hanya minta anda untuk memberikan maklum balas jujur mengenai program 10X Bina Bisnes Berjaya ini.

Anda boleh terus melakukan tindakan berdasarkan strategi dan ilmu diberikan khas dalam situasi krisis dan pelbagai cabaran masa ini. Sejak 2008 kami melatih dan bimbing bangsa usahawan mengikut perubahan dan situasi semasa, maka anda boleh mendapatkan kejelasan bagi membina bisnes berjaya.

Anda dapat belajar langsung daripada Mentor Usahawan, Datuk Wira Dr. Azizan Osman yang telah bantu banyak jenama-jenama tempatan malah luar negara khususnya daripada perusahaan mikro, kecil & sederhana (PMKS).

Anda mungkin lebih banyak berbelanja dengan makan malam setiap bulan yang tak menaikkan keuntungan, melonjakkan jualan dan produktiviti berbanding program 10X Bina Bisnes Berjaya yang RichWorks taja sepenuhnya.

Tambahan, pelaburan masa dan tenaga anda dalam program ini tidak mempunyai risiko kerana ia dijamin di bawah jaminan kepuasan 100%. Jika dalam tempoh setahun anda tidak merasai sebarang perubahan positif atau tak berpuas hati, berhubung kembali dengan RichWorks. Kami akan cuba bantu anda sebaiknya.

Ya Datuk Wira, Dr Azizan Osman,

Saya ingin memohon untuk hadir program “10x Bina Bisnes Berjaya 2022”.

Saya bersedia untuk mempelajari idea, strategi dan teknik yang terbukti dan praktikal untuk mencapai kejayaan besar dengan perniagaan saya, dengan cara mudah serta terbukti berkesan untuk kali pertama!

Saya faham, dengan PERCUMA saya akan dapat:

12 manfaat dalam perniagaan yang saya akan pelajari.

Kehidupan saya telah menjangkaui lebih daripada yang saya impikan. Saya tidak sabar menyampaikan ilmu ini kepada anda supaya anda dapat merasai pengalaman kejayaan yang lebih daripada yang anda impikan.

P.S. Adakah anda rasa gembira apabila mengetahui rahsia untuk memajukan perniagaan dengan lebih cepat dan cekap mengikut jejak langkah mentor ?

Anda mempunyai soalan? email atau whatsapp

RichWorks International Sdn Bhd
77, Jalan Badminton 13/29,
Seksyen 13, 40100 Shah Alam,
Selangor

Hak Cipta Terpelihara © 2022 | Polisi Privasi | RichWorks International Sdn. Bhd. (909099-W)