ANDA Peniaga Mikro Di Rumah, Buka Gerai Di Tepi Jalan, Carboot Sale, Buka Khemah/Booth 10×10, Ejen/Stokis Produk atau Servis, Suri Rumah Nak Bantu Keluarga, Nak Selesaikan Hutang Melalui Bisnes, Kehilangan Pekerjaan, Ada Bisnes Legasi Tapi Stuck Level Sama, Sedang Bekerja Namun Serius Nak Cari Duit Tambahan…
Anda Perlu Ikuti Program Ini!

Kerana 48 Usahawan Ini Yang Pernah Berada Pada Situasi Anda Sekarang Ini, Bakal Berkongsi Perkara Betul & Rahsia Peningkatan Mereka Terutama SALES Ketika Pandemik Yang Jejaskan Ramai Orang Secara Percuma.

TONTON VIDEO INI SEKARANG

Najib Assadok

Momentum Internet

Siti Noor Sabrina Sobri

Mamasab Bakery

Shazarul Ismail

Eng’s Pop Corn

Das Abdul

Bantal Hotel DAG

Tya Arrifin
Asyraf Khalid

Mutyara

Siti Mariam
Abdul Halim

Faith Fleur

Nur Aini Zolkepli
Saiful Anuar Seliman

Nurraysa

Real People, Real Business, Real Results!
Jika mahu lebih cepat berjaya, belajarlah daripada pengalaman mereka yang sudah pun berjaya capai perkara itu.
  • Beauty
  • Fashion
  • FMCG
  • Food & Beverage
  • Health & Wellness
  • Retail
  • Service Provider (wedding services, Personal Shopper, Interior Design, Workshop)
  • Training & Education
  • Manufacturing
  • Distributive Trade
  • Printing & Embroidery
  • E-Commerce Platform

Sekiranya bisnes anda salah satu di atas ini, jangan terlepas untuk sertai Bina Bisnes Berjaya Edisi Khas – Your 1st Million Summit.

Mereka juga seperti anda sebelum ini:
  1. Tidak nampak hala tuju bisnes
  2. Tidak nampak mana hasil bisnes
  3.  Tidak pandai bina team
  4. Tidak pandai uruskan duit
  5. Tidak ada big why yang betul
  6. Tiada business model yang betul
  7. Tiada pengurusan bisnes yang betul
  8. Tidak ada atau perlahan saja peningkatan dalam bisnes 
  9. Tidak tahu bina branding
Namun semua itu dapat diubah dan diatasi hasil ilmu dan bimbingan yang diterima bersama RichWorks.

Jika anda juga ingin berubah, mahu belajar sesuatu yang real, daripada usahawan yang betul-betul berjuang hingga kini berjaya capai apa yang dimahukan termasuk RM1 juta pertama dalam tempoh 6 bulan ke 1 tahun atau lebih.

Anda akan dibimbing berasaskan 4 tahap perniagaan:

Dalam kata lain, anda bukan saja mula berniaga sekadar berniaga saja, tetapi anda berniaga dengan panduan yang terbukti berkesan!

Sebaik saja anda daftar, anda akan diterangkan dengan lebih lanjut bagaimana anda akan dibimbing sepanjang perjalanan perniagaan anda!

“Nak dapatkan hasil yang gila best, anda kena belajar buat tindakan yang gila-gila bagus.”
-Datuk Wira Dr. Azizan Osman

“Kesukaran hidup sebelum ini sehingga tidak mampu membeli susu anak telah menjadi Big why kenapa kami ingin berubah. Selepas menyertai Program Mentorship Datuk Wira Dr. Azizan, kehidupan kami mula berubah daripada sebuah mesin jahit kepada mempunyai warehourse sendiri bagi memenuhi permintaan pelanggan. Kejayaan Sabella ini diperoleh daripada hasil didikan dan bimbingan MenThor yang tanpa henti ingin membantu dan mengubah hidup ramai masyarakat di luar sana."

MOHD SUFIAN SULAIMAN
SITI FATIMAH ABD SAMAT

Pengasas
Sabella Holding Sdn Bhd
Sabella

"Perkara paling magik sekali dalam hidup saya adalah bila saya berjumpa dengan Datuk Wira Dr. Azizan Osman. Kalau dulu kita tak tahu pun marketing ni kena buat macam mana dengan cara apa. Kita just post gambar kek dan buat copywiting. Bila dalam Titanium ni, Datuk Wira Dr. Azizan Osman ajar sebenarnya bila you nak post gambar, yang paling penting kena tahu sasarannya siapa. Dalam Program Mentoring ini juga anda sangat jelas tentang sasaran, anda akan jimat masa dan tenaga. Datuk Wira ajar the power to attract people sebabnya bila kita berbinses, kita deal dengan orang - customer, ejen, stokis. Datuk Wira bagi ILMU yang solid untuk kita."

SITI NOOR SABRINA SOBRI

Pengasas
Sabrina Bakery Sdn Bhd
Mamasab Bakery

“Siapa sangka seorang guru bergelar ustaz mampu membina sebuah perniagaan baju kurung yang menjana jutaan ringgit. kami percaya dengan ilmu dan didikan mampu mengubah hidup dan boleh membantu lebih ramai masyarakat. Ilmu yang kami dapat sepanjang bermenThorkan Datuk Wira Dr. Azizan Osman a telah menjadi bukti bahawa sesiapa juga mampu mengubah hidup daripada biasa-biasa kepada luar biasa."

MOHD HASBULLAH AWANG @ HASSAN
NURIAH ZAKARIA

Pengasas
Hasnuri Sdn Bhd
Hasnuri

"Komitmen dan dedikasinya untuk membina perniagaan kami seperti perniagaanya sendiri adalah sangat luar biasa. Datuk Wira Dr. Azizan Osman tidak pernah gagal untuk sentiasa berhubung dengan kami sekurang-kurangnya seminggu sekali sama ada melalui emel, telefon, video, zoom atau kadang-kadang secara peribadi. Anda tidak akan terlepas dengan sebarang mesyuarat, program atau sesi mentoringnya. Dengan bimbingannya, dari kami tidak punya apa-apa, kini mempunyai rangkaian besar lebih daripada 25,000 ejen dan berkembang dengan lebih laju."

NUR AINI ZOLKEPELI
SAIFUL ANUAR SELIMAN

Pengasas
Nurraysa Global Sdn Bhd
Nurraysa Beauty

“Pada awalnya Madammu hanya berkongsi minat secara Live di Facebook tanpa ada niat untuk memulakan perniagaan. Tergiang-giang di telinga kata-kata Datuk Wira Dr. Azizan Osman, apabila buat Facebok Live jangan kira berapa orang yang tengok, kira berapa kerap live boleh bantu ramai orang. Alhamdulillah, dengan bimbingannya, kini Madammu sudah membantu ramai wanita di luar sana untuk mencari pendapatan dan mengubah hidup mereka”.

ERIYCA BAIDURI
MUHAMMAD AZRI CHE NOH

Pengasas
Noir Health & Beauty Sdn Bhd
Noir

“Didikan dan bimbingan yang diberikan oleh Datuk Wira Dr. Haji Azizan Osman telah mengubah hidup kami daripada seorang jururawat dan perniaga pasar malam kepada usahawan yang mempunyai ribuan agen dan stokis. Kesungguhan dan komitmen beliau untuk membantu ramai orang di luar sana telah memberi kesan luar biasa dalam hidup kami dan Team Faith Fleur. Kini, bisnes kami berkembang maju dan telah memiliki billboard di seluruh Malaysia .

SITI MARIAM ABD SAMAD
MUHAMAD ABDUL HALIM BAHADORISAM

Pengasas
Ctymary Resources Sdn Bhd
Faith Fleur

"Datuk Wira Dr. Azizan Osman telah menjadi mentor luar biasa kepada saya. Kesediaannya untuk berkongsi sendiri pengalaman serta kebijaksanaanya sambil mendengar semua permasalahan saya dengan teliti membuatkan inilah sifat yang saya pelajari daripadanya. Sebagai mentor, dia selalu berusaha untuk membantu saya menjadi "versi saya" yang lebih baik daripada cuba merangka saya kepada perspektifnya. Sokongan berterusannya sepanjang saya menjadi menteenya memang tidak ternilai."

NAJIB ASADDOK

Internet Entrepreneur & CEO
Momentum Internet Sdn Bhd
Momentum Internet

Ini adalah sebahagian dari apa yang TITAN kata tentang sistem bisnes yang saya telah bina:
“Kesukaran hidup sebelum ini sehingga tidak mampu membeli susu anak telah menjadi Big why kenapa kami ingin berubah. Selepas menyertai Program Mentorship Datuk Wira Dr. Azizan, kehidupan kami mula berubah daripada sebuah mesin jahit kepada mempunyai warehourse sendiri bagi memenuhi permintaan pelanggan. Kejayaan Sabella ini diperoleh daripada hasil didikan dan bimbingan MenThor yang tanpa henti ingin membantu dan mengubah hidup ramai masyarakat di luar sana.”
MOHD SUFIAN SULAIMAN
SITI FATIMAH ABD SAMAT
Pengasas
Sabella Holding Sdn Bhd
Sabella
“Perkara paling magik sekali dalam hidup saya adalah bila saya berjumpa dengan Datuk Wira Dr. Azizan Osman. Kalau dulu kita tak tahu pun marketing ni kena buat macam mana dengan cara apa. Kita just post gambar kek dan buat copywiting. Bila dalam Titanium ni, Datuk Wira Dr. Azizan Osman ajar sebenarnya bila you nak post gambar, yang paling penting kena tahu sasarannya siapa. Dalam Program Mentoring ini juga anda sangat jelas tentang sasaran, anda akan jimat masa dan tenaga. Datuk Wira ajar the power to attract people sebabnya bila kita berbinses, kita deal dengan orang – customer, ejen, stokis. Datuk Wira bagi ILMU yang solid untuk kita.”
SITI NOOR SABRINA SOBRI
Pengasas
Sabrina Bakery Sdn Bhd
Mamasab Bakery
“Siapa sangka seorang guru bergelar ustaz mampu membina sebuah perniagaan baju kurung yang menjana jutaan ringgit. kami percaya dengan ilmu dan didikan mampu mengubah hidup dan boleh membantu lebih ramai masyarakat. Ilmu yang kami dapat sepanjang bermenThorkan Datuk Wira Dr. Azizan Osman a telah menjadi bukti bahawa sesiapa juga mampu mengubah hidup daripada biasa-biasa kepada luar biasa.”

MOHD HASBULLAH AWANG @ HASSAN
NURIAH ZAKARIA

Pengasas
Hasnuri Sdn Bhd
Hasnuri
“Komitmen dan dedikasinya untuk membina perniagaan kami seperti perniagaanya sendiri adalah sangat luar biasa. Datuk Wira Dr. Azizan Osman tidak pernah gagal untuk sentiasa berhubung dengan kami sekurang-kurangnya seminggu sekali sama ada melalui emel, telefon, video, zoom atau kadang-kadang secara peribadi. Anda tidak akan terlepas dengan sebarang mesyuarat, program atau sesi mentoringnya. Dengan bimbingannya, dari kami tidak punya apa-apa, kini mempunyai rangkaian besar lebih daripada 25,000 ejen dan berkembang dengan lebih laju.”
NUR AINI ZOLKEPELI
SAIFUL ANUAR SELIMAN
Pengasas
Nurraysa Global Sdn Bhd
Nurraysa Beauty
“Pada awalnya Madammu hanya berkongsi minat secara Live di Facebook tanpa ada niat untuk memulakan perniagaan. Tergiang-giang di telinga kata-kata Datuk Wira Dr. Azizan Osman, apabila buat Facebok Live jangan kira berapa orang yang tengok, kira berapa kerap live boleh bantu ramai orang. Alhamdulillah, dengan bimbingannya, kini Madammu sudah membantu ramai wanita di luar sana untuk mencari pendapatan dan mengubah hidup mereka”.
ERIYCA BAIDURI
MUHAMMAD AZRI CHE NOH
Pengasas
Noir Health & Beauty Sdn Bhd
Noir
“Didikan dan bimbingan yang diberikan oleh Datuk Wira Dr. Haji Azizan Osman telah mengubah hidup kami daripada seorang jururawat dan perniaga pasar malam kepada usahawan yang mempunyai ribuan agen dan stokis. Kesungguhan dan komitmen beliau untuk membantu ramai orang di luar sana telah memberi kesan luar biasa dalam hidup kami dan Team Faith Fleur. Kini, bisnes kami berkembang maju dan telah memiliki billboard di seluruh Malaysia .
SITI MARIAM ABD SAMAD
MUHAMAD ABDUL HALIM BAHADORISAM
Pengasas
Ctymary Resources Sdn Bhd
Faith Fleur
“Datuk Wira Dr. Azizan Osman telah menjadi mentor luar biasa kepada saya. Kesediaannya untuk berkongsi sendiri pengalaman serta kebijaksanaanya sambil mendengar semua permasalahan saya dengan teliti membuatkan inilah sifat yang saya pelajari daripadanya. Sebagai mentor, dia selalu berusaha untuk membantu saya menjadi “versi saya” yang lebih baik daripada cuba merangka saya kepada perspektifnya. Sokongan berterusannya sepanjang saya menjadi menteenya memang tidak ternilai.”
NAJIB ASADDOK
Internet Entrepreneur & CEO
Momentum Internet Sdn Bhd
Momentum Internet

MEDIA

Malaysia Hari Ini

Wanita Hari Ini

Buletin Utama

Buletin Utama

Buletin 1.30

Berita TV9

Berita Perdana

Awani 7.45

APA YANG ANDA AKAN DAPAT BILA DAFTAR BINA BISNES BERJAYA EDISI KHAS – Your 1st Million Summit (26-28 Februari 2021)?
1. Ketahui apa perkara BETUL dilakukan usahawan-usahawan ini secara LIVE dalam program khas selama 3 hari yang ditaja sepenuhnya RichWorks ini.
2. Peluang Untuk Sertai Peraduan ASPIRASI Bina Bisnes Berjaya Capai 1 JUTA PERTAMA -10 Pemenang Akan Dipilih Berdasarkan Terma & Syarat.

Tarikh

26 – 28 Februari 2021

Platform

ZOOM Webinar

INI ADALAH JAMINAN KAMI

Sistem Bina Bisnes Berjaya ini telah membantu lebih dari 1.1 juta usahawan sepanjang hampir 13 tahun. Sistem yang sama juga telah membimbing lebih 800 bisnes capai jumlah jualan minimum 2 kali ganda dalam masa 1 hingga 3 tahun. Jika anda rasa bisnes bukanlah satu platform untuk anda capai impian dengan lebih cepat, anda tidak perlu sertai program ini.

Ya betul, bukan semua orang boleh berjaya dalam bisnes. Bisnes hanya boleh berjaya jika anda adalah orang yang ada keinginan yang cukup besar untuk capai impian mereka. Anda tak perlu buat bisnes jika rasa ada duit lebih, masa lebih dan dah selesa dengan keadaan anda sekarang.

Ini hanyalah fakta berdasarkan pengalaman 13 tahun RichWorks. Pilihan di tangan anda.

Datuk Wira Dr. Azizan Osman
Datuk Wira Dr. Azizan Osman adalah seorang individu yang memulakan karier hidupnya secara sederhana dan kini diiktiraf sebagai jurulatih bertaraf dunia oleh International Coach Guild (ICG) dalam bidang perniagaan, pemasaran, kepimpinan dan penguasaan potensi diri.

Beliau memiliki keupayaan luar biasa yang dapat mempengaruhi perubahan positif seseorang individu untuk menghasilkan kerja terbaik serta menjadi team yang efektif dan luar biasa.

Sejak 2008, Datuk Wira Dr. Azizan Osman telah membantu lebih daripada 700 ribu peserta menerusi program yang dianjurkan secara langsung melalui Richworks International, syarikat yang diterajui beliau sebagai Pengasas dan Pengerusi RichWorks International. Beliau telah membantu ribuan usahawan dan jutawan untuk berjaya melalui strategi dan formulanya yang praktikal, mudah dan terbukti berkesan.

Beliau juga telah menulis lebih daripada 10 buku mengenai perniagaan, pemasaran dan penguasaan potensi diri. Buku ‘Beat the Curve’ yang dikarang bersama Brian Tracy antara buku yang berjaya tersenarai sebagai buku terlaris di Amazon.

Perkongsian di media sosial beliau juga turut menjangkau puluhan ribu orang setiap minggu, menjadikan beliau influencer yang dapat membantu ramai orang untuk merealisasikan potensi diri pada tahap tertinggi.

Sejak 2015, menerusi Program High Net Worth Coaching bersama kumpulan Titanium, Datuk Wira Dr. Azizan Osman telah memberikan bimbingan kepada lebih 700 usahawan jutawan cekal dalam perkembangan dan pertumbuhan perniagaan mereka yang luar biasa. Jumlah anggaran jualan tahunan untuk kumpulan usahawan ini telah mencecah RM1.5 bilion.

Sebarang pertanyaan, anda boleh hubungi kami menggunakan butang di bawah:
DISCLAIMER: The RichWorks’ Training Program is designed to guide the Client to learn how to consistently achieve results and make purposeful choices. Although good faith efforts have been taken to preserve Client confidentiality, RichWorks makes no guarantees in this regard or to information communicated by and between Clients in this program. The success of the Clients are also the result of several factors inclusive of personal motivation and intentions, attitudes, knowledge, perseverance, hard work and determination.

PENAFIAN: Program Latihan RichWorks direka untuk membimbing Klien untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan secara konsisten dan membuat pilihan yang sesuai. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, RichWorks tidak memberikan jaminan dalam hal ini atau untuk maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara Klien dalam program ini. Kejayaan Klien juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuk motivasi dan niat peribadi, sikap, pengetahuan, ketekunan, kerja keras dan tekad.

Hakcipta Terpelihara © 2021
RichWorks International Sdn. Bhd (201001025185 (909099-W) | Privacy policy | SST No : B16-1902-32000193).