fbpx

Level 3 – Sedikit Lemah

Kami percaya anda merupakan di antara usahawan yang sedang menghadapi kesukaran dalam mengurus dan mengembangkan bisnes anda dengan lebih baik dan berkesan. Anda berniaga sudah bertahun-tahun tapi masih lagi tidak nampak hasil yang memuaskan. 

Antara isu yang mungkin anda hadapi sekarang adalah:

  1. Anda tidak tahu bagaimana nak kekalkan team. Anda STUCK dengan team yang sama dari mula kerana team yang baru masuk tidak dapat bertahan lama dan lari selepas beberapa bulan.
  2. Anda tidak tahu bagaimana nak tangani masalah. Setiap hari anda hadapi banyak permasalahan terutamanya dalam aspek produksi dan operasi syarikat dan anda rasa tiada jalan keluar.
  3. Anda rasa anda perlu belajar semua perkara supaya kekal relevan dalam perniagaan anda sehingga menyebabkan semua orang bergantung dengan anda. Akibatnya anda hilang waktu untuk uruskan hidup sendiri.
  4. Anda tidak tahu bagaimana untuk MELAHIRKAN LEADER yang dapat membantu dan menyumbang kepada bisnes anda.
  5. Team anda tidak ALIGN / SELARI dengan culture dan matlamat bisnes anda.

Jika diteruskan begini, anda mungkin akan terus bermain dengan cara bisnes yang sama sehingga satu masa anda penat dan bisnes terpaksa ditutup. Jangan bimbang, kami di RichWorks telah menghasilkan result usahawan yang berjaya capai jualan dari kosong hingga 100 juta setahun. 

Jadi, kami percaya, jika anda ada kemahuan untuk dibimbing, kami komited untuk membantu anda.