SELAMAT DATANG KE
Expansion

Anda dah bersedia untuk capai RM100,000,000 pertama anda? Kalau betul anda dah bersedia, anda berada di tempat yang betul.

Proven Results
Melahirkan usahawan
Sistem Bina Bisnes Berjaya telah membantu lebih dari 700,000 usahawan sepanjang 12 tahun. Sistem yang sama juga telah membimbing lebih 800 bisnes capai jumlah jualan minimum 2 kali ganda dalam masa 1 hingga 3 tahun.

“Setelah hampir gagal selepas mencapai kejayaan, saya buang ego dan skeptikal untuk belajar.”

Siapa kata jenama yang popular dan gah tak boleh jatuh? Walaupun jenamanya sangat dikenali ramai dan jualannya mencecah berpuluh juta setahun, wanita ini akur perniagaan yang dibina mungkin terpaksa gulung tikar. Namun, sejak bertemu RichWorks, beliau sedar ada silapnya sendiri dalam membina perniagaannya itu.

Puan Kartika

KARTIKA WATI MOHAMED
Pengarah Urusan, Eskayvie Sdn Bhd
Eskayvie
Luar Biasa
Ke arah juta yang seterusnya
‘Goals’ kami adalah untuk membimbing bisnes anda dan ‘push’ bisnes anda untuk melangkah dengan lebih cepat dan berkesan dengan menunjukkan cara, jalan dan kaedah terkini untuk anda kembangkan bisnes anda untuk mencapai kejayaan yang LUAR BIASA.

“Bisnes perlu ada ilmu yang konsisten walaupun bisnes sudah berjaya.”

Menjadi pengasas produk atau jenama terkenal adalah idaman ramai orang. Tapi ramai yang tidak pasti apakah langkah pertama yang mereka perlu ambil, apakah cabaran yang akan dihadapi dan bagaimana mereka lalui semua cabaran dan halangan sehingga menjadikan mereka terkenal.

Puan Kartika

SITI KHAWA JANNAH NASUHA
Nasuha Enterprise Sdn Bhd
Mak Siti
Give Value
Apa Yang Anda Akan Perolehi Dalam Program Bina Bisnes Berjaya?
  • Prinsip asas menjadikan bisnes yang berjaya.
  • Attitude & Mindset yang betul bagi usahawan berjaya.
  • Ketahui peluang ketika krisis.
  • Soal sales & marketing yang penting kepada bisnes.
  • ​Menguruskan kewangan bisnes dengan betul.
  • ​Model kejayaan daripada usahawan-usahawan berjaya.
  • ​Kepentingan digitalisasi dan penggunaan teknologi dalam bisnes.

“Kerja ‘glamour’ tak menjamin hidup bebas hutang. Saya mula ubah hidup dengan bisnes tapi tanpa ilmu ternyata susah.”

Ketika bisnesnya berada dalam keadaan tenat, beliau berjumpa RichWorks sekitar tahun 2015. Pada masa itu beliau mula sedar, bisnes bukan setakat dengan menjual semata-mata. Banyak perkara lain yang beliau perlu tahu termasuk dari segi persediaan mental sebagai seorang usahawan.

NARUL KHARIL ANUAR MUKHTAR

NARUL KHARIL ANUAR MUKHTAR
Unlimited Dreams Sdn Bhd
Unlimited Dreams

Result Matters
Ini adalah apa yang kami telah bina semenjak 12 tahun yang lalu. Kami tak percayakan kata-kata tetapi kami percayakan “Results”.
700,000
USAHAWAN
300
JUTAWAN
800
BISNES
16
PENGIKTIRAFAN
Antara yang kami dah bantu
Datuk Wira Dr. Azizan Osman Darjah Cemerlang Seri Melaka (D.C.S.M.)
Datuk Wira Dr. Azizan Osman adalah seorang individu yang memulakan karier hidupnya secara sederhana dan kini diiktiraf sebagai jurulatih bertaraf dunia oleh International Coach Guild (ICG) dalam bidang perniagaan, pemasaran, kepimpinan dan penguasaan potensi diri.

Beliau memiliki keupayaan luar biasa yang dapat mempengaruhi perubahan positif seseorang individu untuk menghasilkan kerja terbaik serta menjadi team yang efektif dan luar biasa.

Sejak 2008, Datuk Wira Dr. Azizan Osman telah membantu lebih daripada 700 ribu peserta menerusi program yang dianjurkan secara langsung melalui Richworks International, syarikat yang diterajui beliau sebagai Pengasas dan Pengerusi RichWorks International. Beliau telah membantu ribuan usahawan dan jutawan untuk berjaya melalui strategi dan formulanya yang praktikal, mudah dan terbukti berkesan.

Beliau juga telah menulis lebih daripada 10 buku mengenai perniagaan, pemasaran dan penguasaan potensi diri. Buku ‘Beat the Curve’ yang dikarang bersama Brian Tracy antara buku yang berjaya tersenarai sebagai buku terlaris di Amazon.

Perkongsian di media sosial beliau juga turut menjangkau puluhan ribu orang setiap minggu, menjadikan beliau influencer yang dapat membantu ramai orang untuk merealisasikan potensi diri pada tahap tertinggi.

Sejak 2015, menerusi Program High Net Worth Coaching bersama kumpulan Titanium, Datuk Wira Dr. Azizan Osman telah memberikan bimbingan kepada lebih 700 usahawan jutawan cekal dalam perkembangan dan pertumbuhan perniagaan mereka yang luar biasa. Jumlah anggaran jualan tahunan untuk kumpulan usahawan ini telah mencecah RM1.5 bilion.

Pengiktirafan & Pencapaian