fbpx

Nak Grow Bisnes

Setiap usahawan pasti mahu melihat bisnes yang dijalankan mampu berkembang dan seterusnya mencapai sasaran dan impian masing-masing.

Tanpa perkembangan, bisnes dijalankan tidak akan ke mana-mana dan hanya berada pada tahap yang sama.

Tanpa ilmu dan bimbingan, pastinya usahawan itu akan mengambil masa yang lebih lama dengan percubaan demi percubaan untuk sampai ke destinasi mereka.

Kami ada panduan dan bimbingan yang terbukti sudah membantu usahawan-usahawan untuk berkembang hingga capai jualan RM1 juta pertama malah hingga puluhan dan ratusan juta setahun.

Tidak mustahil kerana formula dan strategi yang terbukti diguna pakai ramai usahawan yang dibimbing RichWorks International bersama Mentor Usahawan, Datuk Wira Dr. Azizan Osman.

Sistem Bimbingan richworks

RichWorks yang diasaskan sejak 2008 telah melatih & membimbing lebih 1.5 juta orang untuk menjadi usahawan berjaya.

Kami melahirkan usahawan jutawan malah membantu mereka menyaksikan perkembangan yang luar biasa hasil panduan dan bimbingan yang berterusan.

Jika anda sudah bertahun-tahun berniaga, namun masih BELUM CAPAI RM1 juta pertama?

Jika anda sudah bertahun-tahun berniaga, namun masih STUCK pada jualan yang sama? 

Jika anda sudah bertahun-tahun berniaga dan ada KEINGINAN untuk saksikan perkembangan bukan hanya 5%, bahkan 10% mahupun lebih 100%?

Di sinilah tempatnya untuk anda beri peluang kepada diri, beri komitmen tinggi dan ikuti bimbingan diberikan untuk mendapatkan RESULTS yang diingankan selama ini.

NAK GROW BISNES ANDA? Klik butang di bawah ini sekarang!

STATISTIK USAHAWAN BIMBINGAN RICHWORKS PADA 2022

RM3.5B

Jumlah jualan terkumpul usahawan

318

Jumlah usahawan

15

Tahun Pengalaman

272

Jumlah Bisnes

Bisnes berkembang 90% keatas

Bisnes berkembang 60% - 90%

Bisnes berkembang 30% - 60%

Bisnes berkembang 10% - 30%

Antara usahawan-usahawan dibimbing RichWorks International hingga menyaksikan perkembangan:

Nurul Eliana

Hermosa International
Ahli Titanium

Mula bisnes dari rumah, membuka ofis kecil akhirnya memiliki pejabat tiga tingkat.

Berada pada tahap hari ini, pengasas Hermosa Wear, Nurul Eliana Ab Rashid tidak melalui jalan yang mudah.

Puan Nurul Eliana mempunyai ketakutan untuk mengambil pekerja dan bimbang jika pekerja tak dapat lakukan seperti yang diharapkan.

Bagaimana Puan Nurul Eliana berjaya mengatasi roadblock ini?

Siti Hajar Diaudin

Al Husna Childcare Centre
Ahli Titanium

Puan Siti Hajar Diaudin, Founder Al Husna Childcare Centre telah berada dalam bidang childhood selama 8 ke 9 tahun. Dahulu tiada apa yang ingin dikejar dalam hidup. Duit, rumah, kereta, semuanya sudah cukup. Tapi sebenarnya banyak lagi benda yang belum dicapai terutama dalam memberi manfaat kepada staff yang menjadi tulang belakang bisnes.

Apa perkara betul yang Puan Siti Hajar lakukan untuk penuhi matlamat tersebut?

Siti Athilah

Shalicious
Ahli Titanium

Bermula hanya sebagai dropship, Siti Athilah terus melangkah maju ke hadapan biarpun awalnya tidak mendapat sokongan daripada orang sekeliling. Berkat usahanya yang tidak pernah mengalah, beliau kini berjaya mempunyai team sendiri di bawah Glowsquads Enterprise. Namun, ia ternyata menjadi sebuah cabaran yang berbeza buat dirinya kerana bukan mudah untuk menguruskan pasukan yang semakin ramai bilangannya.

Bagaimanakah beliau menangani masalah ini?

Shaheran Abdul Shukor

Restoran Citarasa Azizah
Ahli Titanium

Biarpun tidak minat pada awalnya, namun Shaheran Abdul Shukor tetap akur dengan permintaan ibu untuk mengambil alih perniagaan yang diusahakan. Menguruskan Restoran Citarasa Azizah, beliau berdepan dengan isu cash flow yang telah lama berlaku dalam bisnesnya sejak dahulu lagi. Tidak mahu ia terus berlarutan, beliau akhirnya temui solusi yang tepat untuk mengatasinya.

Apakah solusi itu?

Fairuz Syazana Mohd Amin

FF Baby Legacy
Ahli Titanium

Puan Fairuz Syazana Mohd Amin, Founder kepada FF Baby Legacy sebelum ini adalah seorang Marketing Executive di sebuah syarikat GLC. Demi menjaga anak, beliau perlu lari dari kesibukan kerja dan memutuskan untuk mula bisnes. Cabaran yang dihadapi adalah, beliau menguruskan semua perkara seorang diri seperti jaga 2 orang anak, team dan juga customer. Bermula dari rumah, sekarang sudah ada pejabat sendiri.

Bagaimana FF Baby Legacy boleh berkembang maju?

IDr. Lokman Hakim
IDr. Rabiatul Adawiyah

IDW
Ahli Titanium

Mengusahakan IDW Design & Build Sdn. Bhd. sejak dari tahun 2007, IDr. Lokman Hakim dan IDr. Rabiatul Adawiyah ternyata berjaya menawan hati ramai rakyat Malaysia dengan rekaan dalaman yang mengagumkan. Walau bagaimanapun, pasangan suami isteri ini tidak mahu terus berada di zon selesa malah mahu berkembang lagi dalam industri ini ke tahap yang tidak pernah dibayangkan.

Apakah tindakan yang dilakukan oleh mereka untuk menjadi lebih berjaya dalam dunia bisnes ini?

 

Layari E-Magazine The Titan

Baca Kisah Dan Perjalanan Bisnes Usahawan Jutawan RichWorks

Antara Usahawan yang telah dibimbing

Layari E-Magazine inSPIREd

Baca Kisah Dan Perjalanan Bisnes Usahawan Jutawan RichWorks

Speakers

Datuk Wira Dr Azizan Osman

Datuk Wira Dr Azizan Osman

Founder & Chairman Richworks International

Radz Mohd

Radz Mohd

Chief Business Officer Richworks International

Hafiz Jasmi

Hafiz Jasmi

Chief Coaching & Mentoring Officer Richworks International

Nasrul Hadi

Nasrul Hadi

Vice President Finance Richworks International

DISCLAIMER: The RichWorks’ Training Program is designed to guide the Client to learn how to consistently achieve results and make purposeful choices. Although good faith efforts have been taken to preserve Client confidentiality, RichWorks makes no guarantees in this regard or to information communicated by and between Clients in this program. The success of the Clients are also the result of several factors inclusive of personal motivation and intentions, attitudes, knowledge, perseverance, hard work and determination.

PENAFIAN: Program Latihan RichWorks direka untuk membimbing Klien untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan secara konsisten dan membuat pilihan yang sesuai. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, RichWorks tidak memberikan jaminan dalam hal ini atau untuk maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara Klien dalam program ini. Kejayaan Klien juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuk motivasi dan niat peribadi, sikap, pengetahuan, ketekunan, kerja keras dan tekad.

© 2023 Richworks International Sdn Bhd 201001025185 (909099-W) | SST No : B16-1902-32000193