RichWorks menyediakan platform Bina Bisnes Berjaya bagi kemudahan usahawan mengikut tahap masing-masing dalam mendapatkan ilmu, latihan & bimbingan mereka dalam proses untuk menjadi seorang usahawan yang berilmu dan mampu bina bisnes yang berjaya.
Jom Sahut Cabaran Bina Bisnes Berjaya Sekarang Selagi Peluang Masih Ada!

Program ini sebagai persediaan pada AWAL TAHUN BARU 2021 akan berlangsung secara virtual [LIVE] pada 13 Februari 2021.

BONUS!

Jika anda mendaftar sekarang anda akan dapat:

3 tiket PERCUMA ke Program Bina Bisnes Berjaya.

Anda juga layak hadir ke Program Your 1st Million Summit secara percuma.

Tarikh

13 Februari 2021

Platform

ZOOM Webinar

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Tarikh

26 – 28 Februari 2021

Platform

ZOOM Webinar

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

RichWorks menyediakan platform Bina Bisnes Berjaya bagi kemudahan usahawan mengikut tahap masing-masing dalam mendapatkan ilmu, latihan & bimbingan mereka dalam proses untuk menjadi seorang usahawan yang berilmu dan mampu bina bisnes yang berjaya.
Jom Sahut Cabaran Bina Bisnes Berjaya Sekarang Selagi Peluang Masih Ada!

Program ini sebagai persediaan pada AWAL TAHUN BARU 2021 akan berlangsung secara virtual [LIVE] pada 13 Februari 2021.

BONUS!

Jika anda mendaftar sekarang anda akan dapat:

3 tiket PERCUMA ke Program Bina Bisnes Berjaya.

Tarikh

13 Februari 2021

Platform

ZOOM Webinar

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Anda juga layak hadir ke Program Your 1st Million Summit secara percuma.

Tarikh

26 – 28 Februari 2021

Platform

ZOOM Webinar

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Bina Bisnes Berjaya merupakan program pembukaan kepada anda sebagai usahawan agar bersedia dan bangkit pada awal tahun baru ini.
Adakah anda antara mereka yang terkesan akibat kehadiran COVID-19?
Adakah anda sanggup untuk gunakan bisnes sebagai platform untuk tingkatkan tahap hidup anda?
Bagaimana cara untuk bina bisnes yang berjaya?
Tidakkah anda penat apabila anda berniaga sekian lama tapi masih berada di tahap yang sama?
Jika anda jawab YA, anda pasti akan SUKA dengan sistem Bina Bisnes Berjaya yang telah membantu lebih 1.1 juta usahawan sepanjang 13 tahun RichWorks bermula pada 2008.

Bangkit Bina Bisnes Sendiri – Tingkatkan Pendapatan Diri & Keluarga

Ini adalah jemputan peribadi untuk anda sertai program Bina Bisnes Berjaya

Oleh sebab anda menjawab “YA” kepada soalan di atas, kami tahu yang anda…

Ada keinginan untuk capai impian yang LEBIH BESAR…

Anda ada kegagalan lampau dalam hidup yang anda nak tebus dengan kejayaan…

Dan anda tahu satu-satunya cara untuk capai impian itu adalah melalui Bina Bisnes Berjaya!

Anda akan dibimbing berasaskan 4 tahap perniagaan:

Dalam kata lain, anda bukan saja mula berniaga sekadar berniaga saja, tetapi anda berniaga dengan panduan yang terbukti berkesan!

Sebaik saja anda daftar, anda akan diterangkan dengan lebih lanjut bagaimana anda akan dibimbing sepanjang perjalanan perniagaan anda!

“Nak dapatkan hasil yang gila best, anda kena belajar buat tindakan yang gila-gila bagus.”
-Datuk Wira Dr. Azizan Osman

Ini adalah sebahagian dari apa yang TITAN kata tentang sistem bisnes yang kami telah bina:

“Kesukaran hidup sebelum ini sehingga tidak mampu membeli susu anak telah menjadi Big why kenapa kami ingin berubah. Selepas menyertai Program Mentorship Datuk Wira Dr. Azizan, kehidupan kami mula berubah daripada sebuah mesin jahit kepada mempunyai warehourse sendiri bagi memenuhi permintaan pelanggan. Kejayaan Sabella ini diperoleh daripada hasil didikan dan bimbingan MenThor yang tanpa henti ingin membantu dan mengubah hidup ramai masyarakat di luar sana.”
MOHD SUFIAN SULAIMAN
SITI FATIMAH ABD SAMAT
Pengasas
Sabella Holding Sdn Bhd
Sabella
“Perkara paling magik sekali dalam hidup saya adalah bila saya berjumpa dengan Datuk Wira Dr. Azizan Osman. Kalau dulu kita tak tahu pun marketing ni kena buat macam mana dengan cara apa. Kita just post gambar kek dan buat copywiting. Bila dalam Titanium ni, Datuk Wira Dr. Azizan Osman ajar sebenarnya bila you nak post gambar, yang paling penting kena tahu sasarannya siapa. Dalam Program Mentoring ini juga anda sangat jelas tentang sasaran, anda akan jimat masa dan tenaga. Datuk Wira ajar the power to attract people sebabnya bila kita berbinses, kita deal dengan orang – customer, ejen, stokis. Datuk Wira bagi ILMU yang solid untuk kita.”
SITI NOOR SABRINA SOBRI
Pengasas
Sabrina Bakery Sdn Bhd
Mamasab Bakery
“Siapa sangka seorang guru bergelar ustaz mampu membina sebuah perniagaan baju kurung yang menjana jutaan ringgit. kami percaya dengan ilmu dan didikan mampu mengubah hidup dan boleh membantu lebih ramai masyarakat. Ilmu yang kami dapat sepanjang bermenThorkan Datuk Wira Dr. Azizan Osman a telah menjadi bukti bahawa sesiapa juga mampu mengubah hidup daripada biasa-biasa kepada luar biasa.”
MOHD HASBULLAH AWANG @ HASSAN
NURIAH ZAKARIA
Pengasas
Hasnuri Sdn Bhd
Hasnuri
“Komitmen dan dedikasinya untuk membina perniagaan kami seperti perniagaanya sendiri adalah sangat luar biasa. Datuk Wira Dr. Azizan Osman tidak pernah gagal untuk sentiasa berhubung dengan kami sekurang-kurangnya seminggu sekali sama ada melalui emel, telefon, video, zoom atau kadang-kadang secara peribadi. Anda tidak akan terlepas dengan sebarang mesyuarat, program atau sesi mentoringnya. Dengan bimbingannya, dari kami tidak punya apa-apa, kini mempunyai rangkaian besar lebih daripada 25,000 ejen dan berkembang dengan lebih laju.”
NUR AINI ZOLKEPELI
SAIFUL ANUAR SELIMAN
Pengasas
Nurraysa Global Sdn Bhd
Nurraysa Beauty
“Pada awalnya Madammu hanya berkongsi minat secara Live di Facebook tanpa ada niat untuk memulakan perniagaan. Tergiang-giang di telinga kata-kata Datuk Wira Dr. Azizan Osman, apabila buat Facebok Live jangan kira berapa orang yang tengok, kira berapa kerap live boleh bantu ramai orang. Alhamdulillah, dengan bimbingannya, kini Madammu sudah membantu ramai wanita di luar sana untuk mencari pendapatan dan mengubah hidup mereka”.
ERIYCA BAIDURI
MUHAMMAD AZRI CHE NOH
Pengasas
Noir Health & Beauty Sdn Bhd
Noir
“Didikan dan bimbingan yang diberikan oleh Datuk Wira Dr. Haji Azizan Osman telah mengubah hidup kami daripada seorang jururawat dan perniaga pasar malam kepada usahawan yang mempunyai ribuan agen dan stokis. Kesungguhan dan komitmen beliau untuk membantu ramai orang di luar sana telah memberi kesan luar biasa dalam hidup kami dan Team Faith Fleur. Kini, bisnes kami berkembang maju dan telah memiliki billboard di seluruh Malaysia .
SITI MARIAM ABD SAMAD
MUHAMAD ABDUL HALIM BAHADORISAM
Pengasas
Ctymary Resources Sdn Bhd
Faith Fleur
“Datuk Wira Dr. Azizan Osman telah menjadi mentor luar biasa kepada saya. Kesediaannya untuk berkongsi sendiri pengalaman serta kebijaksanaanya sambil mendengar semua permasalahan saya dengan teliti membuatkan inilah sifat yang saya pelajari daripadanya. Sebagai mentor, dia selalu berusaha untuk membantu saya menjadi “versi saya” yang lebih baik daripada cuba merangka saya kepada perspektifnya. Sokongan berterusannya sepanjang saya menjadi menteenya memang tidak ternilai.”
NAJIB ASADDOK
Internet Entrepreneur & CEO
Momentum Internet Sdn Bhd
Momentum Internet
Ini adalah sebahagian dari apa yang TITAN kata tentang sistem bisnes yang saya telah bina:
“Kesukaran hidup sebelum ini sehingga tidak mampu membeli susu anak telah menjadi Big why kenapa kami ingin berubah. Selepas menyertai Program Mentorship Datuk Wira Dr. Azizan, kehidupan kami mula berubah daripada sebuah mesin jahit kepada mempunyai warehourse sendiri bagi memenuhi permintaan pelanggan. Kejayaan Sabella ini diperoleh daripada hasil didikan dan bimbingan MenThor yang tanpa henti ingin membantu dan mengubah hidup ramai masyarakat di luar sana.”
MOHD SUFIAN SULAIMAN
SITI FATIMAH ABD SAMAT
Pengasas
Sabella Holding Sdn Bhd
Sabella
“Perkara paling magik sekali dalam hidup saya adalah bila saya berjumpa dengan Datuk Wira Dr. Azizan Osman. Kalau dulu kita tak tahu pun marketing ni kena buat macam mana dengan cara apa. Kita just post gambar kek dan buat copywiting. Bila dalam Titanium ni, Datuk Wira Dr. Azizan Osman ajar sebenarnya bila you nak post gambar, yang paling penting kena tahu sasarannya siapa. Dalam Program Mentoring ini juga anda sangat jelas tentang sasaran, anda akan jimat masa dan tenaga. Datuk Wira ajar the power to attract people sebabnya bila kita berbinses, kita deal dengan orang – customer, ejen, stokis. Datuk Wira bagi ILMU yang solid untuk kita.”
SITI NOOR SABRINA SOBRI
Pengasas
Sabrina Bakery Sdn Bhd
Mamasab Bakery
“Siapa sangka seorang guru bergelar ustaz mampu membina sebuah perniagaan baju kurung yang menjana jutaan ringgit. kami percaya dengan ilmu dan didikan mampu mengubah hidup dan boleh membantu lebih ramai masyarakat. Ilmu yang kami dapat sepanjang bermenThorkan Datuk Wira Dr. Azizan Osman a telah menjadi bukti bahawa sesiapa juga mampu mengubah hidup daripada biasa-biasa kepada luar biasa.”
MOHD HASBULLAH AWANG @ HASSAN
NURIAH ZAKARIA
Pengasas
Hasnuri Sdn Bhd
Hasnuri
“Komitmen dan dedikasinya untuk membina perniagaan kami seperti perniagaanya sendiri adalah sangat luar biasa. Datuk Wira Dr. Azizan Osman tidak pernah gagal untuk sentiasa berhubung dengan kami sekurang-kurangnya seminggu sekali sama ada melalui emel, telefon, video, zoom atau kadang-kadang secara peribadi. Anda tidak akan terlepas dengan sebarang mesyuarat, program atau sesi mentoringnya. Dengan bimbingannya, dari kami tidak punya apa-apa, kini mempunyai rangkaian besar lebih daripada 25,000 ejen dan berkembang dengan lebih laju.”
NUR AINI ZOLKEPELI
SAIFUL ANUAR SELIMAN
Pengasas
Nurraysa Global Sdn Bhd
Nurraysa Beauty
“Pada awalnya Madammu hanya berkongsi minat secara Live di Facebook tanpa ada niat untuk memulakan perniagaan. Tergiang-giang di telinga kata-kata Datuk Wira Dr. Azizan Osman, apabila buat Facebok Live jangan kira berapa orang yang tengok, kira berapa kerap live boleh bantu ramai orang. Alhamdulillah, dengan bimbingannya, kini Madammu sudah membantu ramai wanita di luar sana untuk mencari pendapatan dan mengubah hidup mereka”.
ERIYCA BAIDURI
MUHAMMAD AZRI CHE NOH
Pengasas
Noir Health & Beauty Sdn Bhd
Noir
“Didikan dan bimbingan yang diberikan oleh Datuk Wira Dr. Haji Azizan Osman telah mengubah hidup kami daripada seorang jururawat dan perniaga pasar malam kepada usahawan yang mempunyai ribuan agen dan stokis. Kesungguhan dan komitmen beliau untuk membantu ramai orang di luar sana telah memberi kesan luar biasa dalam hidup kami dan Team Faith Fleur. Kini, bisnes kami berkembang maju dan telah memiliki billboard di seluruh Malaysia .
SITI MARIAM ABD SAMAD
MUHAMAD ABDUL HALIM BAHADORISAM
Pengasas
Ctymary Resources Sdn Bhd
Faith Fleur
“Datuk Wira Dr. Azizan Osman telah menjadi mentor luar biasa kepada saya. Kesediaannya untuk berkongsi sendiri pengalaman serta kebijaksanaanya sambil mendengar semua permasalahan saya dengan teliti membuatkan inilah sifat yang saya pelajari daripadanya. Sebagai mentor, dia selalu berusaha untuk membantu saya menjadi “versi saya” yang lebih baik daripada cuba merangka saya kepada perspektifnya. Sokongan berterusannya sepanjang saya menjadi menteenya memang tidak ternilai.”
NAJIB ASADDOK
Internet Entrepreneur & CEO
Momentum Internet Sdn Bhd
Momentum Internet

3 tiket PERCUMA ke Program Bina Bisnes Berjaya.

Anda juga layak hadir ke Program Your 1st Million Summit secara percuma.

Tarikh

13 Februari 2021

Platform

ZOOM Webinar

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Tarikh

26 – 28 Februari 2021

Platform

ZOOM Webinar

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

3 tiket PERCUMA ke Program Bina Bisnes Berjaya.

Tarikh

13 Februari 2021

Platform

ZOOM Webinar

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Anda juga layak hadir ke Program Your 1st Million Summit secara percuma.

Tarikh

26 – 28 Februari 2021

Platform

ZOOM Webinar

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

INI ADALAH JAMINAN KAMI

Sistem Bina Bisnes Berjaya ini telah membantu lebih dari 1.1 juta usahawan sepanjang hampir 13 tahun. Sistem yang sama juga telah membimbing lebih 800 bisnes capai jumlah jualan minimum 2 kali ganda dalam masa 1 hingga 3 tahun. Jika anda rasa bisnes bukanlah satu platform untuk anda capai impian dengan lebih cepat, anda tidak perlu sertai program ini.

Ya betul, bukan semua orang boleh berjaya dalam bisnes. Bisnes hanya boleh berjaya jika anda adalah orang yang ada keinginan yang cukup besar untuk capai impian mereka. Anda tak perlu buat bisnes jika rasa ada duit lebih, masa lebih dan dah selesa dengan keadaan anda sekarang.

Ini hanyalah fakta berdasarkan pengalaman 13 tahun RichWorks. Pilihan di tangan anda.

Datuk Wira Dr. Azizan Osman
Datuk Wira Dr. Azizan Osman adalah seorang individu yang memulakan karier hidupnya secara sederhana dan kini diiktiraf sebagai jurulatih bertaraf dunia oleh International Coach Guild (ICG) dalam bidang perniagaan, pemasaran, kepimpinan dan penguasaan potensi diri.

Beliau memiliki keupayaan luar biasa yang dapat mempengaruhi perubahan positif seseorang individu untuk menghasilkan kerja terbaik serta menjadi team yang efektif dan luar biasa.

Sejak 2008, Datuk Wira Dr. Azizan Osman telah membantu lebih daripada 700 ribu peserta menerusi program yang dianjurkan secara langsung melalui Richworks International, syarikat yang diterajui beliau sebagai Pengasas dan Pengerusi RichWorks International. Beliau telah membantu ribuan usahawan dan jutawan untuk berjaya melalui strategi dan formulanya yang praktikal, mudah dan terbukti berkesan.

Beliau juga telah menulis lebih daripada 10 buku mengenai perniagaan, pemasaran dan penguasaan potensi diri. Buku ‘Beat the Curve’ yang dikarang bersama Brian Tracy antara buku yang berjaya tersenarai sebagai buku terlaris di Amazon.

Perkongsian di media sosial beliau juga turut menjangkau puluhan ribu orang setiap minggu, menjadikan beliau influencer yang dapat membantu ramai orang untuk merealisasikan potensi diri pada tahap tertinggi.

Sejak 2015, menerusi Program High Net Worth Coaching bersama kumpulan Titanium, Datuk Wira Dr. Azizan Osman telah memberikan bimbingan kepada lebih 700 usahawan jutawan cekal dalam perkembangan dan pertumbuhan perniagaan mereka yang luar biasa. Jumlah anggaran jualan tahunan untuk kumpulan usahawan ini telah mencecah RM1.5 bilion.

Sebarang pertanyaan, anda boleh hubungi kami menggunakan butang di bawah: