“A Great Marketer is a Great Storyteller.”

Datuk Wira Dr. Azizan Osman

Zero Kos Marketing

RichWorks

 

mempersembahkan

zero kos marketing

28 – 30 Mei 2021

ZOOM Webinar

Program ini adalah

100% PERCUMA

100% VIRTUAL ONLINE

Siapa Mak Limah?

Adakah anda:

Pernah terperangkap dengan marketing berbayar tapi tak berkesan dan tak membantu anda tingkatkan jualan?

Pernah rasa takut nak buat iklan kerana anda tak ada budget yang besar?

Terpaksa ‘redha’ dengan sales yang seciput kerana anda tak tahu dan takut nak buat marketing?

Anda alami masalah ini?

Bisnes Tidak Jalan

Tertekan kerana bisnes tak jalan. Kos terus meningkat, tapi sales tak masuk.

Kos Operasi Meningkat

Risau dengan aktiviti marketing yang mungkin tak bawa hasil dan hanya setakat meningkatkan kos operasi bisnes.

Hutang Bisnes Meningkat

Takut sebab melihatkan hutang bisnes makin banyak akibat sales yang tak ada dan tak meningkat kerana marketing yang tak betul.

Bisnes Semakin Merudum

Kecewa sebab hasrat anda nak jadi usahawan berjaya dah semakin jauh sebab bisnes anda dah makin merudum dan jatuh.

Bisnes Gagal

Sedih sebab nampaknya anda terpaksa mengecewakan harapan keluarga dan orang tersayang sebab gagal naikkan sales dan beri keuntungan kepada bisnes serta dah nampak tanda bisnes anda akan gagal.

Adakah anda nak terus berada dalam semua situasi itu?

Anda ingin terus berada dalam situasi yang sama lagi berapa tahun?

5 tahun?

10 tahun?

30 tahun??

Mulakan langkah pertama anda sekarang dengan

28 – 30 Mei 2021

ZOOM Webinar

Daftar sekarang dan dapatkan 2 lagi tiket PERCUMA untuk bawa kenalan anda

PERHATIAN!

Ini adalah journey anda selepas mendaftar ke Zero Kos Marketing – Edisi Bina Bisnes Berjaya

  1. Journey anda bermula dengan mendaftar di www.binabisnesberjaya.com
  2. Anda akan hadir ke Webinar BBB #1 – Formula M.E.S.T.I. Anda perlu daftar untuk tempah slot anda. Gunakan butang “Self Check In” untuk meneruskan journey anda selepas anda mendaftar.
  3. Anda akan hadir ke Webinar BBB #2 – 10 Salah Faham Tentang Kekayaan & Kejayaan. Anda perlu daftar untuk tempah slot anda.
  4. Anda akan hadir ke Webinar BBB #3 – Bina Bisnes Berjaya Dalam Krisis. Anda perlu daftar untuk tempah slot anda.
  5. Anda hadir ke Bina Bisnes Berjaya – Edisi Khas  pada 28 – 30 Mei 2021.

Peraduan Aspirasi

Kami telah temui pemenang pertama bagi Peraduan Aspirasi iaitu Puan Erdayu Rosli

Tahniah diucapkan kepada Puan Erdayu Rosli!

Kami masih mencari 9 orang lagi untuk ditaja ke program bimbingan SPIRE. Inilah peluang anda untuk bawa bisnes anda capai 1 Juta yang pertama.

Klik butang di bawah untuk ketahui bagaimana cara untuk memenangi tajaan tersebut.

Apa Kata Mereka?

Testimoni

Puan Laila, Pengasas Ella Furniture

“Nak cuba sesuatu yang baru tak salah, tapi pastikan ada matlamat yang jelas dan berguru, dan ada rujukan sebab kita sebenarnya dah banyak buang masa cuba cara yang salah!”

Tuan Mohd Zulhelmy, Pemilik Ubaila Enterprise

“RichWorks adalah School of Life untuk saya.

Ada satu ketika, Tuan Zulhelmy pernah nak give up. Tapi alhamdulillah, berkat belajar, dan berkat suntikan dari Datuk Wira Dr. Azizan Osman.

Beliau memilih untuk follow the guide, trust the process.”

Datuk Wira Dr. Azizan Osman

Pengasas dan Pengerusi, RichWorks International

Datuk Wira Dr. Azizan Osman adalah seorang individu yang memulakan karier hidupnya secara sederhana dan kini diiktiraf sebagai jurulatih bertaraf dunia oleh International Coach Guild (ICG) dalam bidang perniagaan, pemasaran, kepimpinan dan penguasaan potensi diri.

Beliau memiliki keupayaan luar biasa yang dapat mempengaruhi perubahan positif seseorang individu untuk menghasilkan kerja terbaik serta menjadi team yang efektif dan luar biasa.

Sejak 2008, Datuk Wira Dr. Azizan Osman telah membantu lebih daripada 1.1 juta peserta menerusi program yang dianjurkan secara langsung dan Virtual Online melalui Richworks International, syarikat yang diterajui beliau sebagai Pengasas dan Pengerusi RichWorks International. Beliau telah membantu ribuan usahawan dan jutawan untuk berjaya melalui strategi dan formulanya yang praktikal, mudah dan terbukti berkesan.

Beliau juga telah menulis lebih daripada 10 buku mengenai perniagaan, pemasaran dan penguasaan potensi diri. Buku ‘Beat the Curve’ yang dikarang bersama Brian Tracy antara buku yang berjaya tersenarai sebagai buku terlaris di Amazon.

Perkongsian di media sosial beliau juga turut menjangkau puluhan ribu orang setiap minggu, menjadikan beliau influencer yang dapat membantu ramai orang untuk merealisasikan potensi diri pada tahap tertinggi.

Sejak 2015, menerusi Program High Net Worth Coaching bersama kumpulan Titanium, Datuk Wira Dr. Azizan Osman telah memberikan bimbingan kepada lebih 700 usahawan jutawan cekal dalam perkembangan dan pertumbuhan perniagaan mereka yang luar biasa. Jumlah anggaran jualan tahunan untuk kumpulan usahawan ini telah mencecah RM1.5 bilion.

Pejabat urusan

RichQ, No.77 Jalan Badminton 13/29 Seksyen 13, Tadisma Business Park, 40100 Shah Alam, Selangor.

(+60) 19 244 2244

info@richworks.com

DISCLAIMER: The RichWorks’ Training Program is designed to guide the Client to learn how to consistently achieve results and make purposeful choices. Although good faith efforts have been taken to preserve Client confidentiality, RichWorks makes no guarantees in this regard or to information communicated by and between Clients in this program. The success of the Clients are also the result of several factors inclusive of personal motivation and intentions, attitudes, knowledge, perseverance, hard work and determination.

PENAFIAN: Program Latihan RichWorks direka untuk membimbing Klien untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan secara konsisten dan membuat pilihan yang sesuai. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, RichWorks tidak memberikan jaminan dalam hal ini atau untuk maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara Klien dalam program ini. Kejayaan Klien juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuk motivasi dan niat peribadi, sikap, pengetahuan, ketekunan, kerja keras dan tekad.