Daftar sekarang Bina Branding & Marketing Power 2022

Bagaimana Saya Bina Bisnes Berjaya?

“Saya mula nampak hala tuju bisnes dengan jelas, bisnes bukan hanya untuk diri sendiri, malah untuk orang lain juga.”

Eriyca Baiduri (Madammu)

Pengasas, Noir

“Bisnes yang disangka berjaya selepas buat puluhan ribu hampir gulung tikar dengan duit simpanan ratusan ribu tinggal RM10,000 saja.”

Muhammad Hasbullah & Nuriah

Pengasas, Hasnuri

“Saya terpaksa meninggalkan kerjaya jurutera kerana masalah kewangan yang dihadapi ketika itu.

Tapi, bila mula belajar dengan RichWorks barulah nampak jalan ‘Keluar’.”

Das Abdul

Pengasas, Das Abdul Global Sdn Bhd

“Saya ingat senang nak berjaya dalam bisnes, ye lah ada nama sebagai artis kan. Saya silap, duit banyak habis, masa terbuang, stress je dapat..”

Nana Mahazan

Pengasas, Nana Mahazan Beauty

“Branding & Marketing POWER adalah kunci kepada Sales anda jadi 10X ganda!” – Datuk Wira Dr Azizan Osman

Mengapa Ramai Orang Gagal Bina Bisnes Berjaya?

Apa yang membezakan perniagaan yang mampu mencapai tahap jutawan dengan tidak adalah tahap ilmu, strategi dengan keberanian kuasa tindakan!

Jadikan tahun 2022 sebagai tahun anda Bina Bisnes Berjaya dengan bimbingan dari RichWorks!

Syarikat latihan dan bimbingan Usahawan Jutawan terbesar dan paling berjaya di Malaysia. Jangan teruskan bisnes anda pada tahap yang sama dan terpinga-pinga!

Beri peluang kepada diri anda untuk kami bantu.

Siri Klinik Usahawan Berani Bina Bisnes Berjaya pada 4-6 Mac 2022 adalah program Live & Virtual untuk kami bimbing bisnes anda dari satu tahap ke tahap seterusnya.

Kepakaran kami adalah membimbing usahawan dari kosong hingga mencapai RM 1 juta pertama hingga ke tahap juta-juta dengan formula Proven Success Results dalam masa 6 hingga 24 bulan. Dan Alhamdulillah, kami berjaya melahirkan usahawan berjaya dengan formula ini selama 13 tahun kami berkongsi ilmu Bina Bisnes Berjaya.

Apa Itu Branding & Marketing Power 2022?

Program 3 hari ini akan membantu anda memahami impak Branding dan Marketing POWER, penjenamaan dan pemasaran power dalam bisnes ANDA.

Jadi pilihan No.1 Pelanggan

Kuasai daerah, wilayah dan pasaran


Bina Branding jenama anda hingga pesaing tidak mampu bersaing dengan anda


Kuasai Penjenamaan & Pemasaran dan tarik pelanggan berkali-kali.

Anda Yang Hadir Akan Didedahkan Teknik Asas
Branding [Penjenamaan]
  • Cara bina branding untuk produk dan servis anda jana jualan cecah juta-juta
  • Bina personal branding sebagai Founder dan Pengasas Bisnes
  • Kuatkan dan kuasai branding dan positioning di pasaran sasaran anda
  • Jadikan bisnes anda jenama terkemuka, terkenal, eksklusif dan mewah
  • Rekrut dropship, ejen dan stokis yang nak sama-sama bina bisnes anda

Marketing [Pemasaran]

  • Kuasai strategi dan teknik pemasaran 2022
  • Apa itu pemasaran digital dan online marketing
  • Cara nak kuasai pemasaran media social terkini
  • Mengapa content marketing & brand story penting
8 Masalah Utama Ramai Usahawan & Peniaga Bila Branding & Marketing TIDAK POWER!
  1. Anda tidak kenal siapa pelanggan anda dan apa keperluan, ‘NEEDS’ atau ‘ISU’ mereka.
  2. Apa masalah pelanggan yang bisnes anda boleh selesaikan.
  3. Pelanggan tidak nampak brand anda di pasaran.
  4. Brand anda tidak menjanjikan apa-apa Value dan hanya satu nama dan logo.
  5. Brand anda tidak pernah benar-benar tunaikan apa yang dijanjikan.
  6. Brand mesej dan kempen marketing anda tidak konsisten.
  7. Pemasaran anda tidak kuat untuk tarik leads atau pelanggan sasaran berkualiti.
  8. Anda Gagal dan Stuck nak hasilkan Content Marketing Power yang akan buat bukan sahaja pelanggan malah bakal pelanggan anda jatuh cinta dengan bisnes anda.

Siapa Perlu Hadir?

  • Peniaga
  • Pengilang
  • Pengasas Produk
  • Usahawan yang telah berniaga bertahun-tahun tapi bisnes masih stuck di tahap yang sama
  • Pemilik bisnes yang mengalami masalah nak Grow bisnes sebab tiada strategi Branding & Marketing terkini
  • Anda yang komited nak Grow bisnes anda sehingga capai jualan juta-juta

Formula Proven Success Results Hasil Bimbingan RichWorks Mentorship Telah Berjaya Lahirkan Lebih 350 Usahawan Jutawan Pada Tahun 2020-2021

%

Melaporkan Jualan Tahunan Lebih Dari RM10,000,000 Setahun

%

Melaporkan Peningkatan Hasil Jualan Dalam Keadaan Pandemik

%

Sedang Atau Telah Menjalankan Perniagaan Secara Online

Usahawan Yang Telah Mencapai Jualan 1 juta Pertama 2021

PERHATIAN!

Program ini bukan untuk semua orang. Hanya untuk mereka yang ada perniagaan dan betul-betul serius nak dibimbing bina bisnes untuk capai matlamat nak Grow bisnes dalam tempoh masa 6-24 bulan.

Percuma

  • 3 Hari Akses Siri Klinik Usahawan Bina Bisnes Berjaya Branding & Marketing Power 2022 (Secara Virtual)
  • Percuma Ebook 100 UsahawanJutawan

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Perjalanan Pembelajaran Siri Klinik Usahawan Bina Bisnes Berjaya
DATUK WIRA DR AZIZAN OSMAN Mentor Usahwan Jutawan

MenThor Usahawan & Pakar Pemasaran No.1 Asia, Datuk Wira Dr. Azizan Osman adalah seorang individu yang memulakan karier hidupnya secara sederhana dan kini diiktiraf sebagai jurulatih bertaraf dunia oleh International Coach Guild (ICG) dalam bidang perniagaan, pemasaran, kepimpinan dan penguasaan potensi diri.

Beliau memiliki keupayaan luar biasa yang dapat mempengaruhi perubahan positif seseorang individu untuk menghasilkan kerja terbaik serta menjadi team yang efektif dan luar biasa. Sejak 2008, Datuk Wira Dr. Azizan Osman telah membantu lebih daripada 1.5 juta peserta menerusi program yang dianjurkan secara langsung melalui syarikat yang diterajui beliau sebagai Pengasas dan Pengerusi RichWorks International.

Beliau telah membantu ribuan usahawan dan jutawan untuk berjaya melalui strategi dan formulanya yang praktikal, mudah dan terbukti berkesan. Beliau juga telah menulis lebih daripada 10 buku mengenai perniagaan, pemasaran dan penguasaan potensi diri. Buku ‘Beat the Curve’ yang dikarang bersama Brian Tracy antara buku yang berjaya tersenarai sebagai buku terlaris di Amazon.

Perkongsian di media sosial beliau juga turut menjangkau puluhan ribu orang setiap minggu, menjadikan beliau influencer yang dapat membantu ramai orang untuk merealisasikan potensi diri pada tahap tertinggi.

Sejak 2015, menerusi Program High Net Worth Coaching bersama kumpulan Titanium, Datuk Wira Dr. Azizan Osman telah memberikan bimbingan kepada lebih 700 usahawan jutawan cekal dalam perkembangan dan pertumbuhan perniagaan mereka yang luar biasa. Jumlah jualan tahunan untuk kumpulan usahawan ini telah mencecah RM2.2 bilion pada tahun 2020.

Co-Speaker

Radz Mohd Chief Business Officer Ketua Pegawai Perniagaan
Hafiz Jasmi Vice President Mentorship Naib Presiden Mentorship
Nasrul Hadi Vice President Finance Naib Presiden Kewangan

Mereka Telah Berjaya, Kini Giliran Anda

Kesukaran hidup sebelum ini sehingga tidak mampu membeli susu anak telah menjadi Big why kenapa kami ingin berubah. Selepas menyertai Program Mentorship Datuk Wira Dr. Azizan, kehidupan kami mula berubah daripada sebuah mesin jahit kepada mempunyai warehourse sendiri bagi memenuhi permintaan pelanggan. Kejayaan Sabella ini diperoleh daripada hasil didikan dan bimbingan MenThor yang tanpa henti ingin membantu dan mengubah hidup ramai masyarakat di luar sana.

Mohd Sufian Sulaiman & Siti Fatimah Abd Samat

Pengasas, Sabella

Siapa sangka seorang guru bergelar ustaz mampu membina sebuah perniagaan baju kurung yang menjana jutaan ringgit. kami percaya dengan ilmu dan didikan mampu mengubah hidup dan boleh membantu lebih ramai masyarakat. Ilmu yang kami dapat sepanjang bermenThorkan Datuk Wira Dr. Azizan Osman a telah menjadi bukti bahawa sesiapa juga mampu mengubah hidup daripada biasa-biasa kepada luar biasa.

Mohd Hasbullah Awang & Hassan Nuriah Zakaria

Pengasas, Hasnuri Sdn Bhd

Komitmen dan dedikasinya untuk membina perniagaan kami seperti perniagaanya sendiri adalah sangat luar biasa. Datuk Wira Dr. Azizan Osman tidak pernah gagal untuk sentiasa berhubung dengan kami sekurang-kurangnya seminggu sekali sama ada melalui emel, telefon, video, zoom atau kadang-kadang secara peribadi. Anda tidak akan terlepas dengan sebarang mesyuarat, program atau sesi mentoringnya. Dengan bimbingannya, dari kami tidak punya apa-apa, kini mempunyai rangkaian besar lebih daripada 25,000 ejen dan berkembang dengan lebih laju.

Nur Ain Zolkepeli & Saiful Anuar Seliman

Pengasas, Nurraysa Global Sdn Bhd

Pada awalnya Madammu hanya berkongsi minat secara Live di Facebook tanpa ada niat untuk memulakan perniagaan. Tergiang-giang di telinga kata-kata Datuk Wira Dr. Azizan Osman, apabila buat Facebok Live jangan kira berapa orang yang tengok, kira berapa kerap live boleh bantu ramai orang. Alhamdulillah, dengan bimbingannya, kini Madammu sudah membantu ramai wanita di luar sana untuk mencari pendapatan dan mengubah hidup mereka

Eriyca Baiduri & Muhammad Azri Che Noh

Pengasas, Noir Health & Beauty Sdn Bhd

Didikan dan bimbingan yang diberikan oleh Datuk Wira Dr. Azizan Osman telah mengubah hidup kami daripada seorang jururawat dan perniaga pasar malam kepada usahawan yang mempunyai ribuan agen dan stokis. Kesungguhan dan komitmen beliau untuk membantu ramai orang di luar sana telah memberi kesan luar biasa dalam hidup kami dan Team Faith Fleur. Kini, bisnes kami berkembang maju dan telah memiliki billboard di seluruh Malaysia.”

Siti Mariam Abd Samad & Muhamad Abdul Halim Bahadorisam

Pengasas, Ctymary Resources Sdn Bhd @ Faith Fleur

Datuk Wira Dr. Azizan Osman telah menjadi mentor luar biasa kepada saya. Kesediaannya untuk berkongsi sendiri pengalaman serta kebijaksanaanya sambil mendengar semua permasalahan saya dengan teliti membuatkan inilah sifat yang saya pelajari daripadanya. Sebagai mentor, dia selalu berusaha untuk membantu saya menjadi “versi saya” yang lebih baik daripada cuba merangka saya kepada perspektifnya. Sokongan berterusannya sepanjang saya menjadi menteenya memang tidak ternilai.

Najib Asaddok

Internet Entrepreneur & CEO, Momentum Internet Sdn Bhd

Ini Adalah Jaminan Kami

Program Bina Bisnes Berjaya ini telah membantu lebih dari 1.5 juta usahawan sepanjang 13 tahun RichWorks menganjurkan program. Sistem yang sama juga telah membimbing lebih 700 bisnes di bawah RichWorks Mentorship capai jumlah jualan terkumpul sebanyak RM2.2 bilion pada tahun 2020.

Jika anda rasa bisnes bukanlah satu platform untuk anda capai impian dengan lebih cepat, anda tidak perlu sertai program ini. Ya betul, bukan semua orang boleh berjaya dalam bisnes. Bisnes hanya boleh berjaya jika anda adalah orang yang ada keinginan yang cukup besar untuk capai impian anda. Anda tak perlu buat bisnes jika rasa ada duit lebih, masa lebih dan dah selesa dengan keadaan anda sekarang.

Ini semua hanyalah fakta berdasarkan pengalaman 13 tahun RichWorks membimbing dan melahirkan usahawan jutawan berjaya.

TAPI, pilihan tetap di tangan anda! Kerana keputusan dan tindakan BERANI anda HARI INI akan menentukan masa depan anda ESOK.

Liputan Media Dalam Dan Luar Negara

Dah Bertahun-Tahun Berniaga, Tapi Masih Di Tahap Sama! Adakah Anda Berani Bawa Bisnes Anda Ke Tahap Seterusnya Jika Anda Diberi Peluang Untuk Dibimbing?

BERANI-kan diri anda untuk membuat TINDAKAN hari ini untuk bina BRANDING & MARKETING POWER 2022 dengan mendaftarkan diri anda di bawah!

Percuma

  • 3 Hari Akses Siri Klinik Usahawan Bina Bisnes Berjaya Branding & Marketing Power 2022 (Secara Virtual)
  • Percuma Ebook 100 UsahawanJutawan

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

PEJABAT URUSAN

RichQ, No.77 Jalan Badminton 13/29 Seksyen 13, Tadisma Business Park, 40100 Shah Alam, Selangor.

(+60) 19 244 2244

info@richworks.com

DISCLAIMER: The RichWorks’ Training Program is designed to guide the Client to learn how to consistently achieve results and make purposeful choices. Although good faith efforts have been taken to preserve Client confidentiality, RichWorks makes no guarantees in this regard or to information communicated by and between Clients in this program. The success of the Clients are also the result of several factors inclusive of personal motivation and intentions, attitudes, knowledge, perseverance, hard work and determination.

PENAFIAN: Program Latihan RichWorks direka untuk membimbing Klien untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan secara konsisten dan membuat pilihan yang sesuai. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, RichWorks tidak memberikan jaminan dalam hal ini atau untuk maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara Klien dalam program ini. Kejayaan Klien juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuk motivasi dan niat peribadi, sikap, pengetahuan, ketekunan, kerja keras dan tekad.

Polisi Privasi | © 2022 Richworks International Sdn Bhd 201001025185 (909099-W) | SST No : B16-1902-32000193