APA MASA DEPAN USAHAWAN HARI INI?

BAGAIMANA NAK MULA BISNES SECARA ONLINE?

27 – 29 Ogos 2021

Sesi Live 3-Hari Secara Langsung bersama MenThor Datuk Wira Dr Azizan Osman

Program Khas untuk anda usahawan dan bakal usahawan yang nak jadi the NEXT DIGITALpreneur dengan bisnes ONLINE waktu pandemik.

RichWorks terus komited untuk bimbing usahawan keluar dari kemelut keresahan ke arah menjana kewangan berganda dengan solusi bisnes dan pemasaran ONLINE!

100% PERCUMA

100% DITAJA

100% KEBAJIKAN

Tarikh

27 – 29 Ogos 2021

}

Masa

8.00 pagi

Platform

ZOOM Webinar

Umpama kayu buruk, buruk dek panas, reput dek hujan

Bisnes mana yang tidak diuji dengan cabaran. Lebih-lebih lagi ketika zaman pandemik yang berpanjangan ini.

Kami percaya impak pandemik ini telah menyebabkan ramai peniaga terjejas. Bukan itu sahaja, pandemik ini telah menyebabkan ramai individu hilang pekerjaan sehingga ada di antara mereka khususnya golongan B40, bisnes micro dan PKS hilang punca pendapatan untuk kelangsungan hidup.

Sedih bila kami dengar rintihan dan melihat sendiri, golongan wanita terutamanya dalam kalangan suri rumah terpaksa membanting tulang demi membantu suami menjana pendapatan keluarga dengan melakukan kerja-kerja sampingan demi kelangsungan hidup.

“Alhamdulillah, saya dah bantu ramai usahawan berjaya semasa pandemik. Jumpa saya untuk bantu anda mula online kan bisnes.”

– Datuk Wira Dr. Azizan Osman –

“Alhamdulillah, saya dah bantu ramai usahawan berjaya semasa pandemik. Jumpa saya untuk bantu anda mula online kan bisnes.”

– Datuk Wira Dr. Azizan Osman –

Masalah usahawan hari ini

Percayakah anda, ruangan komen kami penuh dengan keluhan ini? Dan mereka mengadukan kepada kami setiap hari! Tanya diri anda, adakah anda kenal siapa yang mengalami masalah seperti ini di waktu sekarang? Atau adakah anda sendiri yang Mengalaminya?

Tahukah Anda?

Hanya ada dua jalan untuk menjana pendapatan ketika pandemik:

Memulakan Bisnes Online

Menukar Bisnes Sedia Ada Dari Norma Lama Ke Bisnes Online

Kedua-duanya memerlukan anda menggunakan ONLINE DAN PEMASARAN DIGITAL!

Tetapi siapakah yang mampu berikan anda bimbingan terbaik dan terbukti telah membantu ramai orang jana pendapatan sebelum dan ketika pandemik?

Jangan berikan jawapan anda lagi.

Baca dulu kenapa Richworks sentiasa menjadi pilihan ramai rakyat Malaysia jana pendapatan

E

Dengan pengalaman 13 tahun, kami adalah penganjur yang paling memahami lanskap peniaga tempatan dan sasaran pasaran.

E

Bimbingan yang kami berikan adalah mengikut tahap perniagaan anda agar masa belajar anda tidak sia-sia

E

Kami mempunyai rahsia langkah dan strategi satu persatu yang mudah untuk anda ikuti

E

Kami adalah pakar dalam mengenalpasti masalah perniagaan dan memberi solusi terbaik agar anda mampu menjalankan bisnes yang menguntungkan.

E

Kami adalah satu-satunya penganjur yang mempunyai kumpulan pelajar terbesar di Malaysia yang boleh menyokong anda menjana pendapatan.

E

Hanya melalui kami, anda berpeluang membina bisnes bersama komuniti besar Richworks.

E

Bimbingan kami adalah bimbingan yang berterusan dari team hebat kami yang sentiasa ada untuk anda.

Ini bukan kata-kata kosong. Kalau anda nak belajar cara paling berkesan jana pendapatan melalui idea bisnes terbaik, anda perlu pilih penganjur yang mempunyai result terbaik!

Sekarang nak berniaga atau jana pendapatan, anda tiada pilihan selain dari menggunakan online dan pemasaran digital. Pengguna nak tengok produk anda melalui online. Pembeli nak bayar duit pada anda melalui digital. Anda nak buat orang nampak melalui media sosial. Semuanya adalah ONLINE DAN DIGITAL yang tidak memerlukan kos! Tetapi…

Apa gunanya tanpa kos jika anda tidak tahu strategi rahsia guna online dan digital yang boleh buat duit secara pantas?

APA YANG BAKAL DIPELAJARI DALAM SESI BANGKIT BISNES DARI KRISIS 3.0:
SOLUSI BISNES & PEMASARAN DIGITAL

Memahami kenapa digital adalah lubuk emas peniaga dan usahawan era pandemik

Langkah dan persediaan lengkap peniaga sebelum beralih ke arah digital

Pelajari strategi digital yang boleh buat duit sekarang

Kenal pasti strategi digital paling sesuai untuk jenis dan tahap perniagaan anda
Mengenali platform digital yang paling sesuai untuk membantu kelangsungan bisnes sekarang
Case Study dari bisnes, peniaga dan usahawan yang berjaya ubah cara berniaga dari norma lama ke arah digital

Sejak Covid-19, ramai yang telah dibuang kerja jadi untuk meningkatkan ekonomi dalam keluarga anda perlu mencari peluang untuk mengubah hidup. Richworks sebagai syarikat peneraju terbesar di Malaysia telah membantu lebih 800,000 usahawan dengan penganjuran program virtual online secara percuma sejak 2020.

Sebanyak 700 lebih usahawan di bawah bimbingan Datuk Wira Dr Azizan Osman yang terdiri daripada usahawan kecil dan sederhana (PKS) dalam dan luar negara telah mengikuti program Richworks dan telah menjana jualan mencecah 2 billion sehingga bulan Julai ini walaupun ekonomi dalam keadaan krisis.

Sebelum Mereka Digitalkan Bisnes

Tidak mustahil! jika mereka boleh online kan bisnes, kenapa tidak anda?

TESTIMONI

Zara Marsya

Umur 10 Tahun Dah Buat Bisnes?

Nurzeehan Sulaiman

Co-Founder, Wak Shake Enterprise

JENAMA YANG TELAH KAMI BINA

MenThor Datuk Wira Dr Azizan Osman

Datuk Wira Dr Azizan Osman adalah seorang individu yang memulakan karier hidupnya secara sederhana dan kini diiktiraf sebagai jurulatih bertaraf dunia oleh International Coach Guild (ICG) dalam bidang perniagaan, pemasaran, kepimpinan dan penguasaan potensi diri. Beliau memiliki keupayaan luar biasa yang dapat mempengaruhi perubahan positif seseorang individu untuk menghasilkan kerja terbaik serta menjadi team yang efektif dan luar biasa.

Sejak 2008, Datuk Wira Dr Azizan Osman telah membantu lebih daripada 1.1 Juta peserta menerusi program yang dianjurkan secara langsung melalui Richworks International, syarikat yang diterajui beliau sebagai Pengasas & Pengerusi Eksekutif. Beliau telah membantu ribuan usahawan dan jutawan untuk berjaya melalui strategi dan formulanya yang praktikal, mudah dan terbukti berkesan.

Beliau juga telah menulis lebih daripada 10 buku mengenai perniagaan, pemasaran dan penguasaan potensi diri. Buku ‘Beat the Curve’ yang dikarang bersama Brian Tracy antara buku yang berjaya tersenarai sebagai buku terlaris di Amazon.

Perkongsian di media sosial beliau juga turut menjangkau puluhan ribu orang setiap minggu, menjadikan beliau influencer selebriti yang dapat membantu ramai orang untuk merealisasikan potensi diri pada tahap tertinggi.

Tahun 2020, menerusi Program High Net Worth Coaching bersama kumpulan Titanium, Datuk Wira Dr Azizan Osman telah memberikan bimbingan kepada lebih 700 usahawan cekal dalam perkembangan dan pertumbuhan perniagaan mereka yang luar biasa dan jumlah anggaran jualan tahunan untuk kumpulan usahawan ini mencecah RM 2.2 billion.

Pejabat urusan

RichQ, No.77 Jalan Badminton 13/29 Seksyen 13, Tadisma Business Park, 40100 Shah Alam, Selangor.

(+60) 19 244 2244

info@richworks.com

DISCLAIMER: The RichWorks’ Training Program is designed to guide the Client to learn how to consistently achieve results and make purposeful choices. Although good faith efforts have been taken to preserve Client confidentiality, RichWorks makes no guarantees in this regard or to information communicated by and between Clients in this program. The success of the Clients are also the result of several factors inclusive of personal motivation and intentions, attitudes, knowledge, perseverance, hard work and determination.

PENAFIAN: Program Latihan RichWorks direka untuk membimbing Klien untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan secara konsisten dan membuat pilihan yang sesuai. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, RichWorks tidak memberikan jaminan dalam hal ini atau untuk maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara Klien dalam program ini. Kejayaan Klien juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuk motivasi dan niat peribadi, sikap, pengetahuan, ketekunan, kerja keras dan tekad.