Dapatkan akses percuma sekarang dengan cara diumumkan di bawah.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Semua nama dan watak dalam cerita ini adalah rekaan semata-mata. Tiada sebarang kaitan dengan yang hidup ataupun telah meninggal dunia. Peristiwa dan tempat kejadian juga adalah rekaan semata-mata. Semua visual bertujuan untuk tujuan pembelajaran bersama RichWorks.

Peta ini sebagai petunjuk untuk anda MARA kehadapan

Workshop Kuasai Social Media:

Medium untuk anda kuasai strategi asas pemasaran online di sosial media seperti Facebook, Twitter, Instagram, TikTok, YouTube dan LinkedIn secara zero kos.

Apa anda pelajari

  • Bagaimana social media boleh memberi impak kepada pemasaran anda.
  • Bagaimana nak cipta 30 content social media dalam 1 hari.
  • 30 rahsia pemasaran viral social media.
  • 21 strategi berkesan pemasaran Facebook.
  • Lebih jelas tentang kepentingan penggunaan social media dengan cara yang betul.
  • Lebih jelas tentang platform-platform social media yang boleh digunakan TANPA KOS.
  • Berpeluang untuk fahami tentang TREND terkini di Facebook, Instagram & TikTok.
  • Anda akan didedahkan dengan strategi untuk dapat lebih ramai raving fans melalui content posting di social media.
  • Bagaimana social media boleh tingkatkan sales anda.

Nilai Program

RM3,666

Your 1st Million Summit:

Perkongsian 48 Usahawan Yang Pernah Berada Pada Situasi Anda Sekarang Ini, Bakal Berkongsi Perkara Betul & Rahsia Peningkatan Mereka Terutama SALES Ketika Pandemik Yang Jejaskan Ramai Orang Secara Percuma.

Case study industri yang anda akan pelajari:

  • Beauty
  • Fashion
  • FMCG
  • Food & Beverage
  • Health & Wellness
  • Retail
  • Service Provider (wedding services, Personal Shopper, Interior Design, Workshop)
  • Training & Education
  • Manufacturing
  • Distributive Trade
  • Printing & Embroidery
  • E-Commerce Platform

Nilai Program

RM3,666

Bangkit Berniaga Bangsaku:

Kita adalah bangsa pedagang. Dahulu kita adalah bangsa yang menguasai laut sehingga ke negeri Cina. Mari kita kembali kepada asal usul pedagang bangsawan dan Bangkit memartabatkan kembali bangsa kita. Bangkit Berniaga Bangsaku.

Nilai Program

RM3,666

Semua akses ini adalah bernilai

RM10,999

Tetapi anda hanya perlu bayar

RM10,999

RM99

dan anda akan dapat hadir ke semua program ini

NANTI DULU!

Baca dulu pengumuman kami di bawah

Langkah pendaftaran PERCUMA

  1. Join Telegram @AzizanOsmanOfficial
  2. Tebus kod di pin chat
  3. Daftar di website Bangkit Berniaga Bangsaku
  4. Masukkan kod yang diambil di Telegram di bahagian “promo coupon” untuk tebus akses secara percuma

Apa Kata Mereka?

Puan Siti Farhana Abu Osman - Founder PTTI

“Kalau dulu saya hanyalah seorang cikgu tuisyen, yang banyak tak percaya dengan kebolehan diri tapi hari ini saya bangga bila saya dah berjaya breakthrough banyak perkara.”

“Fokus dengan apa yang kita ada di tangan “ itu kata – kata Datuk Wira yang beliau kunci sewaktu hadir ke IMKK. Fokus dan komited untuk terus mendapatkan ilmu, beliau hadir ke Millionaire Marketing Mastery (MMM). Impak dari program tersebut menyebabkan sales bisnesnya melonjak dari RM 50K ke RM 120K!

Puan Catherine Dumas - Founder Qpack

Hari pertama menyertai program RichWorks Millionaire Marketing Mastery (MMM) terus saja memohon untuk menyertai Circle Mentorship Spire kerana semakin jelas hala tuju bisnes beliau. Sebelum itu tak pernah buat FB Live, selepas pulang daripada program MMM beliau nekad untuk cuba juga buat FB Live. Bak kata MenThor, Trust the Process! Kini beliau sudah pun berada di Circle Mentorship Titanium dan telah bergelar Jutawan RichWorks setelah berjaya mendapat jualan RM 2.4 Juta pada tahun lalu.

Puan Hedayah Kaulan - Founder Hedy’s

Hanya jual Kuih Batang Buruk’ sahaja, mampu mengubah seluruh kehidupannya!

Banyak ujian, pengorbanan, banyak juga perih yang dilaluinya sepanjang tempoh PKP. Itu yang membuatkan beliau sangat faham, bisnes bukannya mudah jika tanpa guru.

Dalam tempoh PKP jualan yang sustain RM 60 Ribu jatuh kepada RM 18 Ribu satu bulan. Ketika PKP beliau ikut apa sahaja apa yang Datuk Wira Dr Azizan Osman sarankan. Dengan strategi yang betul rekod jualan beliau pada bulan januari sahaja beliau berjaya capai RM 200 Ribu.

Puan Nur Aini - Founder Nurraysa

“Apa Sa?” Anda mesti familiar sangat-sangat dengan tagline ni kan? Percaya atau tak, sebelum produk dia ni dikenali ramai melalui billboard, televisyen dan radio hingga menjadi pilihan ramai wanita… dia mula dari rumah je sis!

Dulu, Puan Nur Aini ni seorang suri rumah je… Berbekalkan hanya RM500 yang dipinjam dari duit gaji suaminya Tuan Saiful Anuar, bermulalah produk rumpai laut yang dihasilkan sendiri dari rumah je. Tu pun tak mudah ye…

Menurut Pengasas Nurraysa Beauty, Puan Nur Aini Zolkepeli, tanpa bimbingan Datuk Wira Dr Azizan Osman, mungkin bisnes Nurraysa tidak wujud sehingga mencapai level sekarang. Produk yang terkenal dengan mengeluarkan barangan kecantikan mesra wuduk ini sebenarnya bermula dari rumah dan telah melalui banyak proses untuk mencapai tahap kejayaan seperti sekarang. Bermula Januari hingga Disember 2020, sales mereka dah capai RM30 Juta dalam bimbingan Titan Mentorship Program!

Puan Atiqah Kamaruzzaman - Master Stokis Fareha

Puan Nurul Atiqah yang pada awalnya berbisnes sekadar suka-suka tanpa ilmu yang betul, akibatnya hubungan keluarga terjejas dan di kelilingi hutang yang banyak. Pernah satu ketika nak beli ubat emaknya yang sedang sakit pun beliau tidak mampu. Pernah ditipu berkali-kali dalam bisnes, namun perkara itu menyedarkan beliau tentang pentingnya ilmu dalam bisnes.

Alhamdulillah berkat bersama dengan Circle yang hebat di dalam Mentorship SPIRE & Titanium Circle Puan Nurul Atiqah berjaya capai banyak kejayaan hasil tindakan yang betul dalam hidupnya. Jika dahulunya Puan Nurul Atiqah hanya mampu untuk menyewa sebuah kedai, kini beliau berjaya miliki 2 buah stor baru untuk pengurusan stok dan sebuah office untuk kegunaan peribadi. Bukan itu sahaja, pekerjanya juga bertambah dari 2 orang kepada 15 orang.

Puan Tya Ariffin - Founder Mutyara

Berjauhan dengan ibu dan ayah dan mengambil keputusan yang drastik untuk meninggalkan kariernya di Indonesia sedikit sebanyak memberikan cabaran dalam hidup Puan Tya Ariffin, pemilik bersama Tuan Asyraf Khalid bagi A Klasse Essentials Sdn Bhd.

Namun segalanya berubah apabila matlamatnya kini kian jelas dan bisnes Mutyara yang dikendalikan lebih stabil apabila mereka mengenali RichWorks dan MenThor Datuk Wira Dr Azizan Osman, sehinggakan sales yang mampu mereka capai untuk tahun 2020 sahaja (Januari-Ogos) berjumlah RM7.8 Juta iaitu 6 kali ganda dari tahun 2019 iaitu RM1.8 Juta sahaja. Pada bulan September 2020, MenThor Datuk Wira Dr Azizan Osman telah merasmikan Wisma Mutyara dan nak tahu Sales mereka yang terkini? Sales mereka terkini sudah pun mencecah RM11.2 Juta penutup 2020 yang lalu! Tahniah Puan Tya Ariffin dan Tuan Asyraf Khalid!

Pejabat urusan

RichQ, No.77 Jalan Badminton 13/29 Seksyen 13, Tadisma Business Park, 40100 Shah Alam, Selangor.

(+60) 19 244 2244

info@richworks.com

DISCLAIMER: The RichWorks’ Training Program is designed to guide the Client to learn how to consistently achieve results and make purposeful choices. Although good faith efforts have been taken to preserve Client confidentiality, RichWorks makes no guarantees in this regard or to information communicated by and between Clients in this program. The success of the Clients are also the result of several factors inclusive of personal motivation and intentions, attitudes, knowledge, perseverance, hard work and determination.

PENAFIAN: Program Latihan RichWorks direka untuk membimbing Klien untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan secara konsisten dan membuat pilihan yang sesuai. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, RichWorks tidak memberikan jaminan dalam hal ini atau untuk maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara Klien dalam program ini. Kejayaan Klien juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuk motivasi dan niat peribadi, sikap, pengetahuan, ketekunan, kerja keras dan tekad.