Bagaimana Saya Bina Bisnes Berjaya

“Saya terpaksa meninggalkan kerjaya jurutera kerana masalah kewangan yang dihadapi ketika itu.

Tapi, bila mula belajar dengan RichWorks barulah nampak jalan ‘Keluar’.”

Das Abdul
Pengasas, Das Abdul Global Sdn Bhd

“Saya mula nampak hala tuju bisnes dengan jelas, bisnes bukan hanya untuk diri sendiri, malah untuk orang lain juga.”

Eriyca Baiduri (Madammu)
Pengasas, Noir

“Saya ingat senang nak berjaya dalam bisnes, ye lah ada nama sebagai artis kan. Saya silap, duit banyak habis, masa terbuang, stress je dapat..”

Nana Mahazan
Pengasas, Nana Mahazan Beauty

“Saya pernah rugi kira-kira RM100,000 selepas terasalah pilih mentor dalam bisnes”

Madam Kalai
Pengasas, Love Me

“Sebagai artis, bukan jaminan untuk Tya menjadi usahawan yang berjaya. Mulakan bisnes, Ya, sambutan memang baik. Akan tetapi pada tahun selanjutnya bisnes akan stuck di level yang sama”

Tya Ariffin
Pengasas, Mutyara

“Bisnes yang disangka berjaya selepas buat puluhan ribu hampir gulung tikar dengan duit simpanan ratusan ribu tinggal RM10,000 saja.”

Mohd Hasbullah Awang
Nuriah Binti Zakaria
Pengasas, Hasnuri

“Bisnes kecilan ini makin mendapat permintaan yang tinggi hinggakan berdepan pula masalah-masalah lain sampai nak putus asa, nak givup sebab rasa penat sangat.”

Mohamad Shazarul Ismail
Pengasas, Eng’s Popcorn

“Saya pernah buka pusat mengaji Al-Quran, dengan keluarkan hampir semua duit dalam bank. Tapi… Ia tak bertahan”

Anas Azami
Pengasas, Azdan Quranic Center

“Semuanya berubah apabila kami dapat bimbingan bersama RichWorks hinggakan bisnes kembali bangkit”

Morrizah Hazirah Maulana
Pengasas, Sumosauna

“Saya bekas jururawat, berhenti kerja untuk jaga anak dirumah. Masa itu, hidup cukup-cukup makan. Jadi saya nak buat bisnes untuk bantu suami saya”

Tan Hwi Ling (Caroline)
Master Stokis, Cellglo

“Saya pernah terpaksa jual klinik, dan juga terpaksa jual kereta untuk bayar pekerja dan pernah disenarai hitam bank negara kerana tidak bayar hutang.”

Dr. Raihana Ismail
Pengasas, Efferty

“Sebelum bersama RichWorks, Innovative International College mempunyai huang sebanyak RM6 Juta”

Shahawati Umar
Pengasas, Innovative International College

“Kita perlu mengubah banyak benda dalam diri kita, keadaan kita, circle kita, benda-benda yang berada di sekeliling kita”

Ruhil Amal Razali
Master Stokis, ByReefa

“Bila kami mula semula, kami bertemu dengan Datuk Wira Dr. Haji Azizan Osman dan juga RichWorks. Pada tahun 2017, kami berjaya capai sales RM26 juta setahun.”

Nur Aini Zolkepeli
CEO, Nurraysa
Saiful Anuar Seliman
COO, Nurraysa

“Ramai yang pandang rendah tentang saya. Mereka anggap berniaga tepi jalan tiada masa depan. Saya jadikan kata-kata mereka itu pembakar semangat saya untuk saya buktikan kepada mereka saya boleh berjaya.”

Muizzuddin Remle
Pengasas, Muiz Hot Chicken

“Duit dah tak ada, duit raya anak dah habis guna tapi nak kena beli lampin anak. So saya stress, saya buntu, saya give up, saya stop the business sehinggalah saya jumpa RichWorks”

Fitryah Harun
Pengasas, Raifili Batik

“Tahun 2012 saya hadir ke program RichWorks untuk pertama kalinya. Apabila kita fokus, bila kita ada mentor yang guide kita macam saya ada Mentor Datuk Wira Dr. Azizan Osman. Bisnes tu mula meningkat tahap demi tahap.”

Najib Assadok
Pengasas, Momentum Internet

“Saya, mula belajar dengan RichWorks melalui video-video percuma yang diberikan sampai ikut program berbayar. Alhamdulillah, dengan bimbingan RichWorks saya dah capai jualan RM2.4 juta pada tahun 2020.”

Robiatul Adawiyah
Pengasas, Durian Crepe

“Banyak sangat kesilapan yang saya lakukan, kita tersilap invest, kita tersilap beli peralatan dan ada beberapa perkara silap-silap besar yang saya lakukan sehinggalah saya bertemu dengan RichWorks”

Aizat Zuhailie
Pengasas, King’s CKT

“Sampai satu ketika bisnes mula merosot, pelanggan kurang, hingga hutang sampai RM2 juta. Bila saya lihat balik diri ini saya tidak belajar ilmu baru, saya tidak tambah pengetahuan. Sebab itu saya kembali bersama RichWorks”

Amran Bin Abd Hamid
Pengasas, PenyetPenyet.com

“Pada tahun 2017, saya telah bertemu dengan RichWorks. Dimana ketika itu saya benar-benar mencari tempat untuk meninmba ilmu. Contohnya bab marketing, itu memang saya tidak pandai dan saya memang tidak tahu dan saya perlukan bimbingan”

Siti Khawa Jannah Nasuha
Ketua Pegawai Eksekutif, Rempah Mak Siti

“Saya dulu seorang budak flat je, mula berniaga tepi longkang, pasar malam, pasar tani dan juga bonet kereta. Macam-macam bisnes saya dah buat menjadi stokis, ejen produk-produk dan akhirnya saya memilih untuk menyelesaikan masalah kulit muka sendiri maka terhasillah jenama Qalish Beauty”

Aisyah Kamsani
Pengasas, Qalish Beauty

“Pertama kali kami menyertai program RichWorks pada tahun 2019 iaitu Nak Ubah Hidup dan pada waktu itu saya sedar betapa banyak ilmu dan juga panduan yang telah saya perolehi.”

Abdul Hadi Wisman
Nor Rafidah Khairuddin
Pengasas, Sellection

“Saya pernah ditipu ratusan ribu ringgit dalam bisnes. Hinggakan, saya alami tekanan perasaan. Selepas itu kelas pertama yang saya pergi belajar dengan Datuk Wira Dr. Azizan Osman pada tahun 2010, dan banyak ilmu, serta perkembangan bisnes yang saya dapat, tapi sebenarnya banyak kegagalan berlaku apabila saya sendiri berhenti belajar.”

Hizatulhana Shahadan
Pengasas, MommyHana

Daftar sekarang untuk tawaran “Early Bird” Bina Branding & Marketing Power 2022