TINGKATKAN BISNES ANDA KE TAHAP YANG LEBIH TINGGI

  • Program 12 minggu fokus kepada membina bisnes dalam pelbagai aspek sebagai seorang usahawan
  • Rangkuman pengisian terbaik dalam pasaran
  • Akses kepada pakar bisnes dan latihan intensif secara online
  • Tanpa kos kepada peserta sama sekali
  • Terbuka kepada semua Perusahaan Mikro, Kecil & Sederhana (PMKS) di seluruh Malaysia

Program 10,000 Usahawan Bina Bisnes Berjaya menyediakan latihan dan sokongan perniagaan kepada usahawan yang ingin membina bisnes mereka ke tahap yang lebih tinggi. Peserta akan memperoleh kemahiran praktikal untuk membina bisnes mereka dengan topik seperti pemasaran, pengurusan kewangan, pembangunan sahsiah diri, dan penggunaan media sosial. Program ini adalah percuma untuk peserta dan disampaikan secara online. Sejak tahun 2008, Richworks telah membantu lebih 1.5 juta usahawan dari dalam dan luar Malaysia.

Latihan Bisnes Praktikal Diinspirasikan oleh Datuk Wira Dr Azizan Osman, Jurulatih Kejayaan dan MenTor Usahawan no 1 Asia, rangkuman pengisian dalam program 10,000 Usahawan Bina Bisnes Berjaya memfokuskan pada kemahiran bisnes praktikal yang mudah dan boleh digunakan segera oleh usahawan.

Peluang Akses kepada Mentoring RichWorks menyediakan program Mentoring yang membimbing anda secara berterusan untuk 12 bulan dengan misi memastikan anda capai matlamat bisnes anda. Melalui program Mentoring ini, usahawan diberikan akses eksklusif kepada ilmu yang lebih mendalam dalam memastikan bisnes boleh bertahan lama tanpa anda perlu berada di dalam bisnes itu sendiri.

Permohonan Mentoring adalah diterima secara berterusan, hanya sah kepada semua peserta yang berdaftar di bawah program 10,000 Usahawan Bina Bisnes Berjaya.

Ketahui lebih lanjut;

Spire

Titanium