fbpx

Tempoh sah tawaran Hari Malaysia

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

10X BINA BISNES BERJAYA 28 – 30 OKTOBER 2022
DI SCCC SETIA ALAM

Siapa yang berniaga dan ada masalah-masalah ini?

Tiada Hala Tuju Perniagaan

Sales Stuck Atau Makin Berkurang

Kedai Kosong Dah Cuba Pelbagai Cara

Staf Lari & Yang Ada Pun Tak Nak Ikut Cakap

Database Ada Tapi Tak Tahu Nak Guna Macam Mana

Ramai Pesaing Di Pasaran & Kedai Mereka Lebih Ramai Pelanggan

Salah Cara Marketing, Duit Habis Banyak Tapi Tiada Hasil

Khas untuk anda:-

Peniaga, Pengilang, Pengasas Produk, Usahawan, Ejen, Stokis atau Dropship yang komited nak Grow & Bina Bisnes Berjaya sehingga capai jualan jutaan ringgit

Ketahui Cara Tangani Masalah Utama Bisnes Dengan Solusi Yang Tepat & Bagaimana Nak Pastikan Bisnes Anda Boleh Sustain Malah Tingkatkan Jualan Dalam Masa 3 Bulan

Hanya Perlukan Bimbingan Bisnes & Ilmu Yang Tepat

Bisnes Yang Stuck Akan Mula Nampak Jalan

Operasi Bisnes Akan Lebih Terurus

Staf Lebih Setia Dengan Anda

Buat Marketing Sampai Orang Membeli

Buat Pelanggan Berkongsi Dengan Kenalan Mereka

Bina Jenama Bisnes Yang Ramai Kenal

Lonjakkan Jualan Dan Bisnes Secara Konsisten

Usahawan akan lebih tenang, gembira dan seronok berniaga dan ini adalah impian semua usahawan dalam Membina Bisnes Berjaya

Beri peluang pada diri anda dan mulakan langkah sekarang!

Hadir Program Intensif 3 hari

di Setia City Convention Center (SCCC) Setia Alam, Selangor

SEJAK 2008 & SEPANJANG 14 TAHUN, RICHWORKS TELAH BANTU RAMAI USAHAWAN BINA BISNES BERJAYA

APA TANDA-TANDA BISNES ANDA SEDANG MENGHADAPI MASALAH?

Pelanggan anda semakin kurang
Tak cukup duit untuk tambah stok produk
Anda terpaksa bermain dengan harga untuk menang dengan pesaing
Staf anda lari kerana tidak yakin dengan anda
Terpaksa dahulukan gaji staf daripada gaji sendiri
Lebih banyak duit keluar daripada masuk

KENAPA BISNES ANDA MENGHADAPI MASALAH & KRISIS?

Kredit: Harian Metro

Masalah-masalah perniagaan ini memang akan dihadapi oleh semua usahawan. Jangan ingat hanya bisnes tertentu sahaja yang terjejas.

Ini antara masalah-masalah yang menyebabkan bisnes anda gagal dan lingkup:

Masalah Krisis Ekonomi

  • Inflasi
  • Harga barang mentah naik
  • Nilai Ringgit susut
  • Kenaikan kadar faedah institusi kewangan

Masalah Ketidakstabilan Politik

  • Ketidaktentuan polisi kerajaan
  • Kemasukkan dana pelabur asing terjejas
  • Indeks Bursa saham jatuh
  • Kekurangan tenaga kerja di pasaran

Masalah Tiada Ilmu Bisnes

  • Tidak tahu hala tuju perniagaan
  • Tidak tahu buat pemasaran yang tepat
  • Tidak tahu uruskan kos yang efisien
  • Tidak tahu uruskan perniagaan, kakitangan & kewangan

Masalah Tiada Mentor

  • Gagal membuat keputusan yang tepat
  • Tidak ada kepastian dalam perancangan jangka masa pendek & panjang
  • Tiada pemantauan yang menyeluruh
  • Tiada strategi jelas untuk Bina Bisnes Berjaya

Masalah Pasca Pandemik

  • Sikap pembeli berubah
  • Kuasa membeli pelanggan menurun
  • Persaingan lebih sengit
  • Harga kos naik mendadak

Masalah Tidak Mempunyai Circle Yang Betul

  • Usahawan fikir hanya mereka yang menghadapi masalah perniagaan
  • Tiada sistem sokongan untuk bergantung
  • Cepat putus asa
  • Tidak mempunyai peluang bekerjasama

“Sedar tak sedar, krisis berlaku setiap masa. Umpama kita tak mati lemas sebab kita jatuh sungai, tapi kita mati lemas sebab kita tak pandai berenang dan tenggelam.

Dalam bisnes pun sama, kita gagal bukan sebab krisis tapi kita tiada ilmu perniagaan.”

Kredit: Harian Metro

Ramai usahawan yang salah anggap sebenarnya

Mereka ingat isu-isu di atas tidak memberi kesan kepada bisnes mereka

Tapi hakikatnya… Perniagaan mereka tengah tenat. Mereka terseksa dengan pelbagai masalah dan krisis di luar kawalan mereka

Jika tidak ditangani dengan segera, ini akibatnya:

Bukti Keberkesanan program 10x bina bisnes berjaya

BINA BISNES BERJAYA AKAN BANTU SELESAIKAN MASALAH BISNES ANDA

Khas untuk anda:-

Peniaga, Pengilang, Pengasas Produk, Usahawan, Ejen, Stokis atau Dropship yang komited nak Grow & Bina Bisnes Berjaya sehingga capai jualan jutaan ringgit

Mentor Usahawan Datuk Wira Dr Azizan Osman akan berkongsi ilmu bisnes dan strategi terkini bagaimana usahawan boleh Bina Bisnes Berjaya ketika krisis ini

Ramai usahawan di bawah bimbingan RichWorks berjaya berdepan dengan cabaran dan krisis sehingga capai matlamat dan impian mereka dalam tempoh 6 hingga 24 bulan

BETUL KE BOLEH BINA BISNES BERJAYA?

Kita tengok apa kata peserta yang pernah hadir ke 10X Bina Bisnes Berjaya

Pengalaman pertama join program RichWorks

Leader perlu kuat untuk bangkit demi Team

Leaders must have high energy

SEJAK 2008 & SEPANJANG 14 TAHUN, RICHWORKS TELAH BANTU RAMAI USAHAWAN BINA BISNES BERJAYA

SETAKAT HARI INI

Peserta telah dilatih dan dibimbing oleh RichWorks

Peserta telah hadir program secara Live Event

Peserta telah hadir program secara Virtual Online

Usahawan yang capai RM 1 Juta pertama telah dilahirkan dari 2019 hingga 2022

Jualan terkumpul dalam Ringgit Malaysia
bagi usahawan di bawah bimbingan
Mentorship RichWorks pada tahun 2020

Jualan terkumpul dalam Ringgit Malaysia
bagi usahawan di bawah bimbingan
Mentorship RichWorks pada tahun 2021

Langkah-langkah untuk anda hadir ke Bina Bisnes Berjaya

Anda Daftar Hari ini, anda akan dapat kelima-lima ebook di bawah

pastikan anda tidak terlepas!

USAHAWAN JUTAWAN BIMBINGAN RICHWORKS

“Saya mula nampak hala tuju bisnes dengan jelas, bisnes bukan hanya untuk diri sendiri, malah untuk orang lain juga.”

Eriyca Baiduri (Madammu)

Pengasas, Noir

“Bisnes yang disangka berjaya selepas buat puluhan ribu hampir gulung tikar dengan duit simpanan ratusan ribu tinggal RM10,000 saja.”

Muhammad Hasbullah & Nuriah

Pengasas, Hasnuri

“Saya ingat senang nak berjaya dalam bisnes, ye lah ada nama sebagai artis kan. Saya silap, duit banyak habis, masa terbuang, stress je dapat..”

Nana Mahazan

Pengasas, Nana Mahazan Beauty

“Saya pernah rugi kira-kira RM100,000 selepas terasalah pilih mentor dalam bisnes”

Madam Kalai
Pengasas, Love Me

“Sebagai artis, bukan jaminan untuk Tya menjadi usahawan yang berjaya. Mulakan bisnes, Ya, sambutan memang baik. Akan tetapi pada tahun selanjutnya bisnes akan stuck di level yang sama”

Tya Ariffin
Pengasas, Mutyara

“Bisnes yang disangka berjaya selepas buat puluhan ribu hampir gulung tikar dengan duit simpanan ratusan ribu tinggal RM10,000 saja.”

Mohd Hasbullah Awang
Nuriah Binti Zakaria
Pengasas, Hasnuri

“Bisnes kecilan ini makin mendapat permintaan yang tinggi hinggakan berdepan pula masalah-masalah lain sampai nak putus asa, nak givup sebab rasa penat sangat.”

Mohamad Shazarul Ismail
Pengasas, Eng’s Popcorn

“Saya pernah buka pusat mengaji Al-Quran, dengan keluarkan hampir semua duit dalam bank. Tapi… Ia tak bertahan”

Anas Azami
Pengasas, Azdan Quranic Center

“Semuanya berubah apabila kami dapat bimbingan bersama RichWorks hinggakan bisnes kembali bangkit”

Morrizah Hazirah Maulana
Pengasas, Sumosauna

“Saya bekas jururawat, berhenti kerja untuk jaga anak dirumah. Masa itu, hidup cukup-cukup makan. Jadi saya nak buat bisnes untuk bantu suami saya”

Tan Hwi Ling (Caroline)
Master Stokis, Cellglo

“Saya pernah terpaksa jual klinik, dan juga terpaksa jual kereta untuk bayar pekerja dan pernah disenarai hitam bank negara kerana tidak bayar hutang.”

Dr. Raihana Ismail
Pengasas, Efferty

“Sebelum bersama RichWorks, Innovative International College mempunyai hutang sebanyak RM6 Juta”

Shahawati Umar
Pengasas, Innovative International College

“Kita perlu mengubah banyak benda dalam diri kita, keadaan kita, circle kita, benda-benda yang berada di sekeliling kita”

Ruhil Amal Razali
Pengasas, ByReefa

“Bila kami mula semula, kami bertemu dengan Datuk Wira Dr. Haji Azizan Osman dan juga RichWorks. Pada tahun 2017, kami berjaya capai sales RM26 juta setahun.”

Nur Aini Zolkepeli
CEO, Nurraysa
Saiful Anuar Seliman
COO, Nurraysa

“Ramai yang pandang rendah tentang saya. Mereka anggap berniaga tepi jalan tiada masa depan. Saya jadikan kata-kata mereka itu pembakar semangat saya untuk saya buktikan kepada mereka saya boleh berjaya.”

Muizzuddin Remle
Pengasas, Muiz Hot Chicken

Jom Daftar ke 10X Bina Bisnes Berjaya Sekarang!

Jom rebut peluang untuk hadir ke 10X Bina Bisnes Berjaya dan belajar daripada Mentor Usahawan Jutawan yang telah terbukti berjaya lahirkan ramai usahawan jutawan

Tempoh sah tawaran Hari Malaysia

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

GENERAL

Lanyard

Wristband

Workbook

3 Hari Live

Kedudukan Tempat Di Belakang VIP

Nilai Program
RM1,997

RM65

Tiket 1+1

VIP

Lanyard

Wristband

Workbook

3 Hari Live

Kedudukan Tempat Di Belakang Diamond

Pintu Khas

Nilai Program
RM4,997

RM165

Tiket 1+1

Diamond

Lanyard

Wristband

Workbook

3 Hari Live

Kedudukan Tempat Di Belakang Super Supreme

Pintu Khas

Nilai Program
RM6,997

RM265

Tiket 1+1

Super Supreme

Lanyard

Wristband

Workbook

3 Hari Live

Kedudukan Tempat Di Belakang Mentoring

Pintu Khas

Nilai Program
RM10,997

RM365

Tiket 1+1

GENERAL

Lanyard

Wristband

Workbook

Kedudukan Tempat Di Belakang VIP

Nilai Program
RM1,997

RM65

Tiket 1+1

VIP

Lanyard

Wristband

Workbook

Kedudukan Tempat Di Belakang Diamond

Nilai Program
RM4,997

RM165

Tiket 1+1

Diamond

Lanyard

Wristband

Workbook

Kedudukan Tempat Di Belakang Super Supreme

Nilai Program
RM6,997

RM265

Tiket 1+1

Super Supreme

Lanyard

Wristband

Workbook

Kedudukan Tempat Di Belakang Mentoring

Nilai Program
RM10,997

RM365

Tiket 1+1

Cara Pembayaran:

SOALAN YANG KERAP DITANYA (FAQ)

Siapa patut hadir program 10X Bina Bisnes Berjaya?

Khas untuk usahawan atau peniaga yang nak kembangkan perniagaan ke tahap yang lebih tinggi, nak tambah jualan bulanan dan tahunan, nak mempunyai struktur perniagaan yang tersusun dan kukuh, nak pastikan bisnes sustainable atau berdaya saing, “cash reserve” yang banyak dan membina pasukan yang dinamik. 

Atau

Untuk usahawan atau peniaga yang stuck atau buntu dalam bisnes, berada di tahap jualan yang sama, menghadapi masalah pengurusan kos, kenaikan harga barang mentah, tiada halatuju bisnes, ingin tingkatkan jualan dan aktiviti pemasaran, dan serius nak berjaya dalam bisnes untuk capai matlamat bebas kewangan, masa dan pilihan melalui perniagaan.

Adakah makanan & minuman disediakan?

Tidak. Makanan dan minuman untuk para peserta Bina Bisnes Berjaya tidak disediakan.

Boleh saya hadir jika tiada bisnes?

Program ini khusus untuk anda yang berniaga, pemilik perniagaan, usahawan dan founder agar anda dapat memahami dan boleh relate dengan cabaran yang anda sedang lalui. Namun, sekiranya anda ingin belajar dan ada niat untuk memulakan perniagaan, anda boleh daftar dan hadir.

Macam mana saya nak daftar?

Langkah 1:
Klik link Daftar Sekarang

Langkah 2:
Lengkapkan maklumat anda

Langkah 3:
Setelah selesai pendaftaran, sila semak emel anda untuk pengesahan pendaftaran.

Langkah 4:
Sertai Telegram khas Bina Bisnes Berjaya

Langkah 5:
Claim pelbagai ebook yang kami sediakan untuk anda di dalam Telegram Bina Bisnes Berjaya

Boleh saya ajak rakan niaga, bisnes partner, team, suami, isteri atau kawan-kawan untuk hadir?

Boleh, kami benarkan dan mengalu-alukan. Membina perniagaan bukanlah kerja anda seorang. Anda memerlukan sokongan dari semua pihak termasuk pasangan, keluarga, rakan-rakan niaga dan pasukan anda.

Adakah program ini dianjurkan secara Live bersemuka atau secara Online?

Program ini adalah Live Event secara bersemuka di Setia City Convention Centre (SCCC) Setia Alam, Selangor.

Di mana lokasi program?

Di Setia City Convention Centre (SCCC) Setia Alam, Selangor.

Bila tarikh program 10X Bina Bisnes Berjaya?

Program akan berlangsung pada 28 -30 Oktober 2022. Tarikh dan durasi program akan dimaklumkan dalam masa terdekat semasa pelancaran program Bina Bisnes Berjaya.

Kenapa saya perlu mendaftar awal ke program 10X Bina Bisnes Berjaya?

Pendaftaran ke program 10X Bina Bisnes Berjaya yang lepas telah mencecah lebih 15,000 pendaftaran untuk Live Event. Pendaftaran adalah secara ‘first come, first serve’ mengikut jumlah tempat duduk yang terhad (mengikut kapasiti dewan SCCC).

Anda yang mendaftar awal akan diutamakan mendapat tawaran pengesahan tempat duduk. Sebagai bonus anda juga akan mendapat bimbingan tentang perniagaan lebih awal dari pakar penasihat RichWorks.

Boleh saya tukar atau ganti pendaftaran dengan peserta lain?
Pertukaran perlulah di buat 14 hari bekerja sebelum program bermula.

untuk pertukaran peserta perlulah emel kepada admin@richworks.com dan hanya peserta utama sahaja yang boleh membuat pertukaran peserta.

Lengkapkan maklumat seperti (Nama Penuh, No. Kad Pengenalan/Passport, Emel dan No. Telefon) peserta lama dan peserta baru yang ingin digantikan untuk pertukaran maklumat peserta dalam sistem pendaftaran.

Boleh saya dapatkan jadual program?

Peserta berdaftar boleh semak emel anda, sahkan kehadiran dengan link Self Check-In dan muat turun Pra Pakej untuk dapatkan maklumat lengkap serta jadual pembelajaran sepanjang program berlangsung.

Maklumat-maklumat tentang program akan dimaklumkan dari semasa ke semasa di dalam Telegram Bina Bisnes Berjaya.

Saya baru mula berniaga tapi masih bekerja dan berniaga part-time. Adakah program ini sesuai untuk saya?

Sesuai! Program ini akan memberi anda bimbingan untuk perkukuhkan lagi asas bisnes sekarang mengikut tahap perniagaan anda. Anda boleh pelajari dan kuasai ilmu bisnes yang dikongsikan untuk aplikasi dalam bisnes anda dan sentiasa upgrade ilmu dengan pembelajaran berterusan.

Saya sudah miliki pengalaman berniaga selama lebih 3 tahun? Apa yang boleh saya pelajari sekiranya saya hadir?

Sekiranya anda telah berniaga selama beberapa tahun, anda sepatutnya telah capai jualan RM 1 juta pertama setahun atau lebih.

Sekiranya bisnes anda belum capai RM 1 juta pertama setahun, anda patut hadir 10X Bina Bisnes Berjaya untuk kenalpasti tahap bisnes anda sekarang, apa halatuju bisnes, cabaran dan isu yang dihadapi, solusi untuk bisnes anda, bagaimana anda boleh grow bisnes dari segala aspek perniagaan terutamanya dalam meningkatkan jumlah pelanggan dan tahap jualan anda.

Adakah program ini hanya untuk pemilik perniagaan atau saya boleh bawa staf dan team untuk hadir sekali?

Sebagai pemilik perniagaan, anda boleh membawa staf dan pasukan untuk hadir bersama supaya pemahaman tentang bisnes adalah sama. Ini akan memudahkan anda merancang hala tuju bisnes bersama dengan mereka selepas hadir ke program 10X Bina Bisnes Berjaya.